Adsensenin bağlı olduğu Youtube kanalını silmek?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
2-3 aylık bir adsense'm var 1 hafta sonra kimlik doğrulaması yapacağım ve allah izin verirse aralıkta ödeme alacağım.Şimdi bu adsense'ime bağlı 11 kanalın para kazanmas gitti.Ben de tüm kanalları gmailleriyle beraber kökten ortadan kaldırdım.Ancak elimde bir kanal kaldı o da adsense'in bağlı olduğu kanal.Şimdi ne yapsam bu kanalı silemiyorum.google+ sildim tekrar açtım bi daha sildim.Hiç bir yol olmadı.Gmaili silersem de adsense gidecek o yüzden diğerlerinde uyguladığım taktiği burda uygulayamıyorum maalesef :( Acil silmem lazım bu kanalı çünkü paravan adsense'de ki kanalları bu adsense'e geçirecem hit kaybı felan da yaşayacağım için bu adsense'in mailindeki kanalı yok etmem gerek nasıl yaparım?

Bu resimde gördüğünüz üzere kanal yokmuş gibi görünüyor.Kanal oluştur felan diyor.
ujf7c.png

Ancak video yöneticisi yapıp kanal ayarlarına girince para kazanma kapalı şekilde duruyor.

ujf8r.png

daha öncede sana aynısını yazdım.

https://www.youtube.com/account_advanced

Bu kısımdan kanal İSİM ver G+ bağlantısını kes.
1 Gün sonra kanalı tekrar silersin.
( bu yöntemle kanala isim verip G+ bağlantısını kesince 1 gün bekletiyor kanalı silmek için )

Bu kısımdan kanalı sil diyerek sil.

Kardeşim deneyeceğim de 1 gün beklerim felan kanalı para kazanmaya açıp tekrar kapatmasın? Öylesine bi kanal bağladım çünkü günlük 5-10 TL arası getiriyor ödeme eşiğini geçecek böyle giderse o kanal onu etkilemez inşallah? hani 1 gün bekle diyorsun ya para kazanmaya açılıp tekrar kapanmasın?

Şöyle bir olay vardı.

Adsense panelde yönetici ekleme var. Yönetici maili ekliyorsun, yani başka bir gmaili. Sonra o gmail ile giriş yapıp ana gmaili yöneticilikten çıkarıyorsun. Bu sayede yeni eklediğin gmailde adsense olmuş oluyor.

Yanlışım varsa kusura bakmayın denemediğim bir şey. Biri denemişti ama kim hatırlamıyorum.

Şöyle bir olay vardı.

Adsense panelde yönetici ekleme var. Yönetici maili ekliyorsun, yani başka bir gmaili. Sonra o gmail ile giriş yapıp ana gmaili yöneticilikten çıkarıyorsun. Bu sayede yeni eklediğin gmailde adsense olmuş oluyor.

Yanlışım varsa kusura bakmayın denemediğim bir şey. Biri denemişti ama kim hatırlamıyorum.

arkadaşın dediği yöntemi deneyen var mı riske girmeyelım sımdı 1k üzeri para söz konusu :)

---------- Mesaj saat 19:58:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:00 civarında gönderildi. ----------

daha öncede sana aynısını yazdım.

Bu kısımdan kanal İSİM ver G+ bağlantısını kes.
1 Gün sonra kanalı tekrar silersin.
( bu yöntemle kanala isim verip G+ bağlantısını kesince 1 gün bekletiyor kanalı silmek için )

Bu kısımdan kanalı sil diyerek sil.
Hocam hallettim şimdi dediğin gibi.Yarın silicem kanalı inşallah sıkıntı olmaz

Benimde buna benzer bir sorunum var, silindiğinde haber verirmisin [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri