Adsensenin işleme girmesi için aldığımız önlem !

Evinde fazla pc olmayan arkadaslar, ucuz wireless adapteri alabilirler.. Her adsense girisinde Wlan wireless adapteri ve Windows'da yeni kullanici acarak baglanabilirler. Bu sekilde her adsenseye orjinal mac adresi ve yeni kullanici hesabi olmus olur.

mesajım bulunsun daha sonra ayrıntılı sorarım

Bu kadar kazanç bende alsam 4 ev değil 4 adet villa tutarım heralde iyi kazanç hayırlı ve devamlı kazançlar hepimize arkadaşlar

Yukardada dediğim gibi bu sadece bizim aldığımız bir önlem ne kadar faydalı bilemiyorum.Gözlemlerime dayanarak sizlerlede paylaşmak istedim.
İnşallah herkes için hayırlı ve yararlı olur :)

Allah daha çok versin 30k yı hangi kategoriden alıyorsunuz dizimi VE 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz teşekkürler

simdi 10k ya kadar problem olur mu tek kanal tek adsense?

Hocam bana göre 20 k ya göre kesinlikle sorun olmuyor :)

4 Ayrı ev 4 ayrı pc bunlar bulunması zor malzemeler bize göre hocam :D

Hocam aslında bunlar kolay eş dost akraba evinde illaki bilgisayar internet vardır :) Benim yaptıgım örnegin bi tane 2. el tek benim kullanacagım kanal bağlayabileceğim özelliklerde bir bilgisayar alıp oraya bırakmak :) Teamviewer ile bağlanıp işlerimi halledip bilgisayarı kapatıyorum. :D

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------

Allah daha çok versin 30k yı hangi kategoriden alıyorsunuz dizimi VE 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz teşekkürler

Hocam ben kanal sayısı tutmuyorum kesinlikle bana göre kanal sayısının önemi yok kategoriye gelince tamamı ile karışık müzikten tut diziye hepsi var diyebilirim :)

:D eş dosta pc alıp teamwieverden bağlansak görüp yarın bir gün bende adsense açıcam derler öyle bi şans :D :D

:D eş dosta pc alıp teamwieverden bağlansak görüp yarın bir gün bende adsense açıcam derler öyle bi şans :D :D

Ekip kurarsınız daha iyi işlere adım atarsınız :) Ben kendi adıma konuşuyum ortalama sürekli çalışan 8 kişilik bir ekibim var :)

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

GÖzümsün aldırma sen aynen devam:cool:

Eyvallah :D Durmak yok yola devam :cool:

Ekip işi gerçekten iyi hocam ama senin kadar liderlik vasfı ve bilgi tecrübe yok yani daha 1 levelim ben adsense de :D

Ekip işi gerçekten iyi hocam ama senin kadar liderlik vasfı ve bilgi tecrübe yok yani daha 1 levelim ben adsense de :D

Ben pek olaya liderlik olarak bakmıyorum ya :cool: Şimdi olay güvende ve iş paylaşımında birbirimize destek olarak hepberaber kendimizi geliştiriyoruz :D

imreniyorum böyle adamlara konulara
bi ev almak için çabalarken iyi motive oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri