Adsense'nin Takilmasi yada onun gibi Birsey

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Beyler adsensem resmen 16.10.2013'de takilmis durumda. Bu nedir daha önce basina gelen var mi ? Bugünün raporlari filan yansimiyor. 15. de Tüm kanallarimda para kazanma kapatildi. Ama bugün yeni kanal actim bi 200 görüntüleme filanda var ama adsenseye yansimiyor?
tp3gm.png

Kanallarında sorun olmadığına reklamların çıktığına emin misin?

Kanalların patlamış olabilir mi?

Para kazanmaya kanapanan kanallarimda reklam cikmiyor evet. Ama bugün yeni kanal actim para kazanma aktif ve reklam cikiyor.

Para kazanmaları iptal olmuş olabilir ben genelde kanallara bakmazdım, bayram sabah adsenseye girdim ve o tabloyu gördükten sonra kanallara bakmıştım sonuç belliydi.

Sizinde mi kanalların para kazanması gitti yazık olmuş içerdeki miktara yerinde olsam yeni adsense ile devam ederdim

3 gün kaldı bakalım para yatar mı yatmaz mı goreceğız ama cok değişik oluyor bazılarında yatıyor bazılarında yatmıyor :S

Arkadaşlar siz hangi paranın yatıp yatmayacağından bahsediyorsunuz anlamadım ama ufak bir bilgilendirme yapayım.Bizim kanallar ekimde kapandı.Eylül ayı kazançlarımız kesinleşti onda sıkıntı yok.O parayı kaza bela gelmezse :) inşallah alırız.Ama ekim ayını kastediyorsanız bu kadar iyi niyetli konuşmayabilirim.

Bence para yatar.. yanmayacagini sanmiyorum.

kanalında para kazanma devre dışı kalırsa ödemeler kesinleşmeden önce o zmn yansımazdı şimdi kesinleşmiş kazançlar varsa kanalın kapansa para akzanma gitse bile kesinleşmiş kazançlar yatar diye biliyorum

Bence para yatar.. yanmayacagini sanmiyorum.

Hocam biz bu eklediğiniz tablodan bahsediyoruz ekim ayından yani 17 günlük ekim ayı kazancını alamazsınız bunu zaten tartışmaya söylemeye bile gerek yok eylül ayı kesinleşen kazancı alırsın o başka bir mesele zaten

Beyler adsensem resmen 16.10.2013'de takilmis durumda. Bu nedir daha önce basina gelen var mi ? Bugünün raporlari filan yansimiyor. 15. de Tüm kanallarimda para kazanma kapatildi. Ama bugün yeni kanal actim bi 200 görüntüleme filanda var ama adsenseye yansimiyor?
tp3gm.png

Kardeş tıpatıp aynı durumdayız benim de kanallar para kazanmaya kapandı. Adsense etkin olduğundan yeni kanallar açtım reklam da çıkıyor aynen fakat adsensede tık yok :( Arada haberleşelim...

Şu kanalın para kazanmaya kapatılması olayını sorgulamamız lazım. Legal yapan da, spam yapan da kanalda para kazanma iptal oluyor acaba nedir bunun esprisi?

Şu kanalın para kazanmaya kapatılması olayını sorgulamamız lazım. Legal yapan da, spam yapan da kanalda para kazanma iptal oluyor acaba nedir bunun esprisi?

Kardeş esprisi şu "fazla oluyoruz" günden güne. Telefon sınırlı gmaille artışı yavaşlatmaya çalıştılar olmadı, tek tek kanalları kapatma ve para kazanmaya kapatmaya başladılar ama yetmedi.Şimdi toplu olarak kanal kapama ve para kazanmaya kapama yöntemine ağırlık veriyorlar.Bir nevi "budama" işi anlayacağın ya da "piyango" diyelim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri