Adsensesi Banlanmamasını isteyenler dikkatli okusun

ilbocan

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba
bu banlanma riskine karşı bir uyarıda bulunmak istiyorum. İsteyen dikkate alır isteyen almak ben yinede söylim de
Bugun banlanan arkadaşların yorumuna baktıktan sonra google adsense hesap kapatma kurallarını okudum. Şimdiye kadar hesabı gereksiz tıklama hariç kapananlanların kapanma sebebi bu bizim kullandığımız niche kelimeler.
Google hesap kapatılma kurallarında açıkça yazılmış. İsteyenler açsın ordan okusun.
Orda yazılan şu. "kullanıcıyı yanıltıcı veya kazanç arttırıcı etiketler girmek kesinlike yasaktır ve hesabınızı direk kapatırız" demişler.
Tamam herkes TBM nin yüksel olmasını istiyor bende istiyorum Ama sonunta hesabım kapanacaksa olsun varsın biraz az kazanırım ama sonunda paramı alırım.
Okuduğuma göre Mursela nında hesabı kapatılmış. Onunda gereksiz tıklama yapmayacağını biliyorum. Onun hesabının kapatılmasının sebebide bu olsa gerek. Ben bugun google hesap kapatma kurallarını okuyunca bütün kanallarıma girdim kulladığım nichke etiketleri toptan sildim. O kadar emek verdiğim emekleriminde gitmesini istemem.
O yüzden bence Niche kelimeden ziyade orginal içerik çalışmanız bence daha iyi. Bir kere düşünün timsah ile ilgili video arıyorsunuz size finans ile ilgili bir video çıkarıyor youtube de . Bence youtube ve googlenin de bunun önlemini alması haklı.
Herkese Bol kazançlar diliyorum

Hocam kaynak verebilir misiniz?Belki bilmediğimiz başka kurallarda vardır.

Arkadaşlar merhaba
bu banlanma riskine karşı bir uyarıda bulunmak istiyorum. İsteyen dikkate alır isteyen almak ben yinede söylim de
Bugun banlanan arkadaşların yorumuna baktıktan sonra google adsense hesap kapatma kurallarını okudum. Şimdiye kadar hesabı gereksiz tıklama hariç kapananlanların kapanma sebebi bu bizim kullandığımız niche kelimeler.
Google hesap kapatılma kurallarında açıkça yazılmış. İsteyenler açsın ordan okusun.
Orda yazılan şu. "kullanıcıyı yanıltıcı veya kazanç arttırıcı etiketler girmek kesinlike yasaktır ve hesabınızı direk kapatırız" demişler.
Tamam herkes TBM nin yüksel olmasını istiyor bende istiyorum Ama sonunta hesabım kapanacaksa olsun varsın biraz az kazanırım ama sonunda paramı alırım.
Okuduğuma göre Mursela nında hesabı kapatılmış. Onunda gereksiz tıklama yapmayacağını biliyorum. Onun hesabının kapatılmasının sebebide bu olsa gerek. Ben bugun google hesap kapatma kurallarını okuyunca bütün kanallarıma girdim kulladığım nichke etiketleri toptan sildim. O kadar emek verdiğim emekleriminde gitmesini istemem.
O yüzden bence Niche kelimeden ziyade orginal içerik çalışmanız bence daha iyi. Bir kere düşünün timsah ile ilgili video arıyorsunuz size finans ile ilgili bir video çıkarıyor youtube de . Bence youtube ve googlenin de bunun önlemini alması haklı.

evet ilbocan haklısın sebep o alakasız niche kelimeler.

öyle olsaydı iki adsensemin ikiside kapanırdı-ikisindede niche kelimeler kullandım,ama sadece biri kapandı,bence spamle alakalı adsense banlanması

Hocam kaynak verebilir misiniz?Belki bilmediğimiz başka kurallarda vardır.

soner bugun forumdan biri hesabı kapatırlırken hesap kapatma kuralları lnkini vermiş google nin ordan okudum google den. forma bakım bulursam gönderirim birazdan

Hocam bence güzel bir tespit yapmışsın çok yararlı bir konu olmuş adsense ve kanalları kapanan arkadaşlar banlanmaya neden olan şüpheli durumları buraya yazarlarsa hepimizin için daha faydalı olur [MENTION=51]beyto33[/MENTION] kardeşim geçen sen niche ile tbm rekoru kırmıştın 1-2 gün sonrada adsense kanallarım banlandı diye konu açtın sen ne diyorsun bu konuda ? Bu durum ibocan arkadaşın tezini doğruluyor gibi

hocam spamdan adsense banlanmaz.

benimki şöyle alakalıydı hocam:
aynı tel onayıyla açtığım adsenseyi-yine aynı tel onayıyla açtığım farklı gmaildeki kanalıma bağlamıştım,kanal spamden kapanınca ardından adsensede kapandı

---------- Mesaj saat 20:29:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:39 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar merhaba

hocam haklı olabilirsin,ama bence burda önemli olan kullandığımız niche kelimenin tık.değeri-çok yüksek kelimeler seçmemek lazım benim düşüncem

benimki şöyle alakalıydı hocam:
aynı tel onayıyla açtığım adsenseyi-yine aynı tel onayıyla açtığım farklı gmaildeki kanalıma bağlamıştım,kanal spamden kapanınca ardından adsensede kapandı

---------- Mesaj saat 20:29:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:39 civarında gönderildi. ----------

hocam haklı olabilirsin,ama bence burda önemli olan kullandığımız niche kelimenin tık.değeri-çok yüksek kelimeler seçmemek lazım benim düşüncem

o konuda haklısın 50$-60$ ı geçmemeli.

Arkadaşlar burdan okuyun bence.
https://support.google.com/adsense/answer/2660562
isteyen ilgilenir isteyen ilgilenmez. Google açıkça belirtmiş hesabı kapatırım diye.
Karşınızda internet devi google var. onu bir yere kadar aldatırsınız. Eninde sonunda fark eder. Bırakın kanalınızın kapatılmasını onu zaten fark edince kapatıyor. Ama adsense giderse içerdeki paranızda kalır o da moralinizi alt üst eder.
Bence orginal çalışmak en güzeli. hem içiniz rahat olur hemde yok kanalım kapanacak yok adsense kapanacak korkusu ile açmazsınız hesabınızı hergün.
Ben sadece bilgi amaçlı yazdım ve paylaşmak istedim isteyen istediği yola devam eder. Şahsen ben bugun okuyunca kanallarımdaki niche kelimeleri toptan sildim. Çünkü günde 15 saatimi bu işe ayardım ve günde 50 dolara ulaştım ve bununda yazık olmasını istemem.

Tamamen türkçe çalışıyordum etiket bile girmezdim yani video yükle açıklamaya 3 5 bişey yaz bırak geçersiz tıktan banlandı ondan sonra 8 hesap aldım tabi 7 ile 10 gün aralarında her türlü yolu denedim sıfır açıyorum adsenseyi sıfır youtube hesabı açıyorum 1 tık aldığnda direk ban benim sorunum peki ne neden ban yiyorum. sıfır hile sıfır kelime herhangi bir bot yok video yükle bırak tek olay bu ama ban ^^

Tamamen türkçe çalışıyordum etiket bile girmezdim yani video yükle açıklamaya 3 5 bişey yaz bırak geçersiz tıktan banlandı ondan sonra 8 hesap aldım tabi 7 ile 10 gün aralarında her türlü yolu denedim sıfır açıyorum adsenseyi sıfır youtube hesabı açıyorum 1 tık aldığnda direk ban benim sorunum peki ne neden ban yiyorum. sıfır hile sıfır kelime herhangi bir bot yok video yükle bırak tek olay bu ama ban ^^

Hocam senin durumun büyük bir istisna forumda adsensesi banlanıp defalarca adsense açarak yoluna devam eden arkadaşlar var hatta azımsanmayacak kadar var ama sende nasıl bir durum var çözemedik.Şu kara liste denen olaya mı girdin acaba ?

Hocam senin durumun farklı. verdiğim likten sende oku. ordada senin durumuna göre bir açıklama vardır.
Ama sanırım senin ip de sorun var . yerinde olsam bilgisayara format atarım direk. çerezlerdende görebilir.

Hocam senin durumun büyük bir istisna forumda adsensesi banlanıp defalarca adsense açarak yoluna devam eden arkadaşlar var hatta azımsanmayacak kadar var ama sende nasıl bir durum var çözemedik.Şu kara liste denen olaya mı girdin acaba ?

aynen kara listedeyim neler yapmadımki yine ban ^^

Bu konuda [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ' nın yorumuna ihtiyacımız var sence ne yapmalıyız abi ?

Maddi durumun elveriyorsa komple herşeyi değiştir hocam yada en basitinden daha öncede dediğim gibi internet sağlayıcını değiştir.Yani adsenseden iyi meblalar alırım diyorsan biraz taşın altına elini sok çünkü adsensesi kapanmadan ilerleyen birçok arkadaş var.Bunları yaptıktan sonra eminim kolay koaly banlanma olayı olmaz.Yada başka bir çözüm önerisi bir kanal satın alıp partnerlikle ilerlemek

Dediğim gibi format at biligsayara hocam eğer yapabiliyorsan. Modemi resetle ama önce. Daha sonra farklı bilgilerle açarsan birşey olacağını sanmıyorum.
Tabi organik ziyaretçi de alman lazım videolara

Hocam senin durumun farklı. verdiğim likten sende oku. ordada senin durumuna göre bir açıklama vardır.
Ama sanırım senin ip de sorun var . yerinde olsam bilgisayara format atarım direk. çerezlerdende görebilir.

:D hocam ben denediklerimi sayayım.

Başkasının adına adsense aldım (Ban)
Adres tel değiştirdim (Ban)
Şehir dışından adsenseyi aldım cafede felan değil düşün yine (Ban)
Mac ıp değiştim (Ban)
Pcyi komple temizledim (Ban)
Bu Sayıklarımın hepsini yapıp üste format attım 20 gün önce şehir dışından aldığım adsenseyle başladım sabah geri (BAN)

Yani anlıyacağınız adsense bana özel ekip tuttu ne yapsamda kapıya girmeden kovuyolar :)

Hile yok , niche yok , tr içerik , tamamen telifsiz 3.tarafsız videolar +16 yada cinsel fln türden videolar. değil

İçimin yandığı tek nokta ise eklediğim kanalların para kazanması devre dışı bırakılması yani o kanallarda para kazanma devre dışı bırakılmasa şuan günlük 60 70 dolar getirisi vardı ama gittiler :(

---------- Mesaj saat 20:54:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:53:28 civarında gönderildi. ----------

Dediğim gibi format at biligsayara hocam eğer yapabiliyorsan. Modemi resetle ama önce. Daha sonra farklı bilgilerle açarsan birşey olacağını sanmıyorum.
Tabi organik ziyaretçi de alman lazım videolara

http://www.ytpara.com/81722-post20.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri