Adsensesi Kapanmayanlar ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
3 aydır açık bir adsense var. Normalde titiz davranırım ama bu pek özen gösterdiğim bir hesap değil. 3 farklı lokasyondan giriş yaptım, teliften veya spam'dan kapanan kanallar da oldu. 2 aydır kesinleşmeler de sorunsuz.. Yalnız şöyle bi durum var, henüz banka hesabı ve pin onaylatmadım.

3 aydır açık bir adsense var. Normalde titiz davranırım ama bu pek özen gösterdiğim bir hesap değil. 3 farklı lokasyondan giriş yaptım, teliften veya spam'dan kapanan kanallar da oldu. 2 aydır kesinleşmeler de sorunsuz.. Yalnız şöyle bi durum var, henüz banka hesabı ve pin onaylatmadım.

Ben pini ve bankayı perşembe akşamı yaptım cuma sabahı kanallar uçtu ve bugünde adsense banlandı.Pin girene kadar bir sorun yoktu dikkatli ol hocam.

Arkadaşlar topluluktan kapanmayı bilmem ama ben adsense banlarının yüzde 99 kanal bağlı kanalların başka ülkelrden olduğunu düşünüyorum. Çünkü şu forumda herkesin tek ortak yanı o hemen hemen. Yani kanalı ABD veya başka ülke olarak para kazanma açıp adsense tr lokasyon yapıyoruz hepimiz. Açtığınız kanalların ülkesini Türkiye seçin. Artık ABD gibi direk para kazanma aktif ediliyor. En azından hesaplardaki bu uyuşmazlığı ortadan kaldırmış olursunuz.

Bankayla pini girene kadar sorun yok, ama girince banlanıyo. Google bunları şimdi banlarsam bunlar daha kanal yapmaz, bekliyim bunlar kanal yapsın kanallar kazanç sağlasın, ödeme günüden önce adsenseleri banlayıp paraların üstüne yatarım diye düşünüyo.

Arkadaşlar topluluktan kapanmayı bilmem ama ben adsense banlarının yüzde 99 kanal bağlı kanalların başka ülkelrden olduğunu düşünüyorum. Çünkü şu forumda herkesin tek ortak yanı o hemen hemen. Yani kanalı ABD veya başka ülke olarak para kazanma açıp adsense tr lokasyon yapıyoruz hepimiz. Açtığınız kanalların ülkesini Türkiye seçin. Artık ABD gibi direk para kazanma aktif ediliyor. En azından hesaplardaki bu uyuşmazlığı ortadan kaldırmış olursunuz.
Son banlanan adsensedeki bütün kanalların (20 tane idi) ülkesi TR idi.
Adsense başvurusu yaptığım kanalında ülkesi TR idi,ama gene banlandı

Para kazanma Türkiye ye açıldıktan sonra hep TR lokasyoan vds den Tr de açılmış maillerden kanal yaptım.
Kanallarda ülke Tr seçili.
Adsense hesabıda aynı şekilde Tr den açıldı ve sadece Tr lokasyon vds den giriş yaptım.
Ama yinede 2 adsense banlandı şimdiye kadar...

Bankayla pini girene kadar sorun yok, ama girince banlanıyo. Google bunları şimdi banlarsam bunlar daha kanal yapmaz, bekliyim bunlar kanal yapsın kanallar kazanç sağlasın, ödeme günüden önce adsenseleri banlayıp paraların üstüne yatarım diye düşünüyo.

Tam olarak öyle hocam ağustosdan beri kanallarım çok iyi gidiyor perşembe akşamı pin geldi ve bankayı doğruladım 12 saat bile geçmeden toplu kanal kapanması yaşandı ve bugün adsense uçtu ne yapıcaz nasıl bir çare bulucaz hiç bir fikrim yok.

Kanalın topluluktan kapanması çok önemli değil!!!

Bir videoyunuz yanlış bir başlıktan, yanlış yönlendirme küçük resimden ve +18 içerikten (uygunsuz) sürekli flag alıyorsa o kanal adsense bağlı ise pek uzun ömürlü olmuyor ömrü.
Telif dahi bu kadar önemli değil. Tek telifte silmek gerekli kanalı.

Son düzenleme:
1- kanala giriş pc
2. Web_Scripti yontemi ile telefondan bagladım
3 toplamda 4 kanalım vardı 2 sı 1 ay once spamdan 1ini 2 topluluk gelmişti ben sıldım
1 tanesıyle devam

2 adsensem banlanmıştı.Arkadaşımın kullanmadıgı adsense ile devam ediyorum.
PC ile kanala giriş yapıp vdsden bağlıyorum web scripti taktigi ile
hergün düzenli mac değiştiriyorum.
telif gelen kanallar oluyor siliyorum.

Kaç kere söyledim adamlar Türkiyeyi mimlediler (Para kazanma Türkiye ye açıldıktan sonra oldu. Bu işin içinde TR Adsense nin parmağı kesin var.) Adsensesi banlanmamış kişilerin yöntemlerini boşuna araştırıyorsunuz, istisnalar kaideyi bozmaz. yarın öbür gün varsa banlanmayan (ağustostan önceki hesaplardan bahs ediyorum) onları da 1-2 aya kadar indirirler. Bundan sonra adsense çalışmak heyecandan öteye gitmez. ödemelerden önce son gün banı çakarlar paranın üstüne de yatarlar. Sağolsun bazı aç gözlülüler yüzünden adamlar fazlasıyla spama doydular. Daha hala adsense açıp yöntem arayanlara sadece gülüyorum. :)

Bir adsensede belirli bir sayıda kanalınız kapanırsa adsenseniz de gidiyor yeni kurallara göre.Partnerde nasıl limit varsa adsensede de var.

Kaç kere söyledim adamlar Türkiyeyi mimlediler (Para kazanma Türkiye ye açıldıktan sonra oldu. Bu işin içinde TR Adsense nin parmağı kesin var.) Adsensesi banlanmamış kişilerin yöntemlerini boşuna araştırıyorsunuz, istisnalar kaideyi bozmaz. yarın öbür gün varsa banlanmayan (ağustostan önceki hesaplardan bahs ediyorum) onları da 1-2 aya kadar indirirler. Bundan sonra adsense çalışmak heyecandan öteye gitmez. ödemelerden önce son gün banı çakarlar paranın üstüne de yatarlar. Sağolsun bazı aç gözlülüler yüzünden adamlar fazlasıyla spama doydular. Daha hala adsense açıp yöntem arayanlara sadece gülüyorum. :)

Bazı arkadaşlar da halen partner çalışanlara gülüyorum diyor, birbirimize bakıp gülelim hep birlikte.

yeni açtım şu an sorun yok pin için az kaldı bakalım nolcak

Kanala heryerden giriş yaptım.
Adsenselere her yerden giriş yaptım.
Telifli telifsiz kanalları bağladım.
İp çerez o da ne tekel bayisimi işletiyoz.

İki adsensim hala açık. Üçüncü adsensede açık ama hiç girip bakmadım :)

Şimdiye kadar google attığı hiç bir adımı yumşatmadı tam aksine daha da sertleştirdi. Yeni adsense açıp çözüm bulsalar ne olacak, en fazla 3-4 ay daha götürür kendini. Hatta burada açıklarsa bir ay içinde fixlenir. Hiç kimse hiç kimseden çözüm yöntem beklemesin çünkü illegal olan her şey paylaştıkça fixleniyor, forum geçte olsa anladı bunu...

Bazı arkadaşlar da halen partner çalışanlara gülüyorum diyor, birbirimize bakıp gülelim hep birlikte.
Partner çalışanlarda ancak kanalları tükenene kadar bu işe devam edebilir. Ne adsense çalışanların ne de parner çalışanların birbirine gülmesine gerek yok. Çözüm %100 özgün.... Son 2 aydır görünen o ki, emek vermeyene ekmek vermeyecek artık.

Şimdiye kadar google attığı hiç bir adımı yumşatmadı tam aksine daha da sertleştirdi. Yeni adsense açıp çözüm bulsalar ne olacak, en fazla 3-4 ay daha götürür kendini. Hatta burada açıklarsa bir ay içinde fixlenir. Hiç kimse hiç kimseden çözüm yöntem beklemesin çünkü illegal olan her şey paylaştıkça fixleniyor, forum geçte olsa anladı bunu...

Haklı.

Sadece düzeltme, burada paylaşılırsa 1 ay değil 3 iş günü içerisinde fixlenir :o

Bu konuda bizim de kendimizce çözümlerimiz var, ama çözümün sonuca ulaşması için (emin olmak için) parayı hesabımızda görmemiz lazım. Son gün bile banlansa para almadan, çözüm çözüm değil çile demektir. Yani o da 2 aylık süreç demek. Bu süreçte açıklama beklemek pek mantıklı değil.

Arkadaşlar banlanan herkes bot ve vds kullanlar mı ben daha hiç kullanmadım bot ve vds 7 adsensem açık 2 side 100de 100 özgün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri