Adsensesine ortak arayan ?

• Kullanıcı think
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

think

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde yabancı yat satışları sitem mevcut.Tbm oranı yüksek olan bir site.Fakat sitede kullanılacak adsense alamıyorum.Bunun için ortak arkadaş arıyorum.Ortak olacak arkadaşa aylık kazancın %30 nu kendisi alır gerisini bana yollar.
Not:Sitede adsense kurallarını ihlal edecek konu mevcut değildir.

yachtsalesmarine com

benim var adsense boşta detayları pm atarsanız anlaşabiliriz

benim de tbm yalan oldu 0.10 dan 0.04 e düştü
ortalama 7 bin izlenime 400 tık var Pm İle görüşebiliriz.
Dürüstlük ön esas ise

Arkadaşlar elimde yabancı yat satışları sitem mevcut.Tbm oranı yüksek olan bir site.Fakat sitede kullanılacak adsense alamıyorum.Bunun için ortak arkadaş arıyorum.Ortak olacak arkadaşa aylık kazancın %30 nu kendisi alır gerisini bana yollar.
Not:Sitede adsense kurallarını ihlal edecek konu mevcut değildir.

Kardesim eger biryle anlasmadin ise,
once siteni kontrol edip sonra bosta kurumsal bir hesabim var siteni ona baglaabiliriz, benle alakasi olmayan bir kanal iceriginde baska birsey bagli degil bu yuzden tek kazanc senin siten olacagi icin kontrolunude sana verebilirim...

ama bana ozelden yada skypeden ulasman gerek.
kesintiye gelince kardesim istersen hic odeme o kanal bosta suan bana bir kazanci yok amac sana guvenmen siteni uygun bulmam gerisi kolay senin isiyin gorulecegi sekilde anlasiriz.

Ay başında bir önceki ayın kazancı kesinleşirken malum Adsense geçersiz tıklamaları vs. siliyor. Bu durumda diyelim ki Adsense hesabına bağlı iki tane siteniz var, bildiğim kadarıyla ikisi için yapılan kesintileri ayrı ayrı görme şansımız yok. Toplam kazançtan yapılan kesintiyi görebiliyoruz sadece.

Halihazırda bir veya daha çok web sitesinde Adsense hesabını kullanan biriyle anlaşırsanız, sizin için veya ortaklık yapacağınız kişi için dezavantaj olabilir bu durum, o yüzden söylemek istedim.

Arkadaşlar bayağı bir pm var.Herkese dönüş yapıp site adresini yollucam birazdan..

Arkadaşlar kusura bakmayın, bayram telaşı ailevi sorunlar falan derken 3 4 gündür pc başına oturamadım.Beklediğimden fazla pm geldi.Site adresini konuya ekledim.Lütfen konuda tam adresi yazmazsanız sevinirim.

Site aramalarda kacinci sayfada cikiyor? Ayrica sayac bilgilerini atarsaniz ben calisabilirim sizinle

Site aramalarda kacinci sayfada cikiyor? Ayrica sayac bilgilerini atarsaniz ben calisabilirim sizinle

Sayac koymadım hocam.Ama bu gece analystic koyup ekran görüntüsünü yarın paylaşabilirim.
Çok fazla hiti olduğunu düşünmüyorum.Zaten günlük 2 3 tıka 8-10$ veriyor.

Tbm sinin yuksek oldugunu biliyorum fakat hit de onemli.Herhangi bir kelime calismasi yapildi mi? Sitenin indexi ne durumda? Daha once ban yeme gibi bi durumu oldu mu sitenizin? Ayrica arama motorlarinda kacinci sayfada yer buluyor siteniz onu da belirtirseniz cok sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri