Adsense'te gelir getiren kanalı partnere bağlasak, partnerde kapansa, kesinleşme olur mu?

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Adsense'te gelir getiren kanalı Partnere bağlasak, partnerde kapansa, kesinleşme olur mu?

Evet kesinleşir.

Merak edenler vardı, denedik. Partnerde ne zaman kapanırsa kapansın (ay ortasında kapandı) kesinleşme oluyor en son adsense hesabına. Bu ay denedim, gördüm. Burada önemli olan kanal kapanana kadar partnerden hiç ayrılmaması. Kapandığında kanal partnerde olması.

Güzel bilgi ama partnere kanal sokabilseydik keşke.
:)

ilginç bir detay.. ayrıca foruma admin olarak tekrar hoş geldiniz hocam :)

Adsense'te gelir getiren kanalı Partnere bağlasak, partnerde kapansa, kesinleşme olur mu?

Evet kesinleşir.

Merak edenler vardı, denedik. Partnerde ne zaman kapanırsa kapansın (ay ortasında kapandı) kesinleşme oluyor en son adsense hesabına. Bu ay denedim, gördüm. Burada önemli olan kanal kapanana kadar partnerden hiç ayrılmaması. Kapandığında kanal partnerde olması.

Adsenseden Partnere Ayın 28 inde Bağlandı Partnerdeyken Ayın 1 inde kapandı Adsense Bu gün 5 Hane %16 ile kesinleşti

Yeni konu açmıyım:

Benim 1 tane adsensem bu ay ilk defa kesinleşti pin isteme yeri açılması gerekmiyor mu ?

Evet kesinleşir.

-eskiden partnere bağlayınca o ayki kazanc 0 oluyordu. şimdi kazanç hiç gitmiyor mu bunun günü var mı?

arkadaş iyi gelir getiren kanalım vardı adam gel bağla dedi ben mal gibi bağlamadım ayın 5 inde kanal kapandı ve getiri 0 bu ay hiç kesinleşmedi.

İşin garibi adsensye baglıyken para verılmıyor google ustune yatıyor teklam vereceklere iade edilecek diyor ama nasıl oluyorsa söz konusunu partnerse ozaman butun bunlar yok sayılıyor

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:21 ----------

Adsenseden Partnere Ayın 28 inde Bağlandı Partnerdeyken Ayın 1 inde kapandı Adsense Bu gün 5 Hane %16 ile kesinleşti

Afiyet olsun hocam iyi olmuş:)

Peki adsense kesinleşmedi. Kanalı alıp partnere soksak kanal partnerde kesinleşirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri