adsensew spam

kindersaft

Kayıtlı Üye
nedir abi bu adsense spama düştü yok kanal spam a dustu soruyoruz cevap veren yok ne opluyo bu spama dusme meselesı eger bır yerden sonra dolar gelmıyor hep unlem gelıyor yuklenen vıdeolara ozgun bıle olsa bunu kastedıyorsanız bunun adsense ıle ne alakası var lkanal hıc bır yere baglı olmasada bır yerden sonra unlem gelmeye baslıyor ütfen biriniz acıklasın artık sunuz

Allah'ını seven sorumu cevaplasın :D

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:16 ----------

heralde kimsenin bildigi yok yabancı bir kelime oldugu için işi biliyorum gibi götermek için kullanılan birşey heralde

adsense çalışmıyorum ama adsense'nin spama düşmesi muhtemelen adsense'ye bağlanılan her kanalın kapanması :)

ne oluyo bu spam a dusme biliyosunuz söylemiyosunuz nedennnnnn :D

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

adsense çalışmıyorum ama adsense'nin spama düşmesi muhtemelen adsense'ye bağlanılan her kanalın kapanması :)
evt bagladıgım kanallar 1 ay kadar falan sonra kapanıyordu ama quiz de calıstım ondada aynısı oluyordu

ilk olarak kanal kökten spam olmuş olabilir kanalı bırak yeni mail aç ve adsense'den davet et yönetici iznini ver eski mail sil devam et spam'dan kurtulur

Kanalın spama düşmesi = Kanala atılan her videonun ünleme düşmesi
Adsense spama düşmesi = Adsense e bağlı ve bağlanan bütün kanalların kapanması

Kanala atılan her videonun ünleme düşmesi = Kanalın spama düşmesi
Adsense e bağlı ve bağlanan bütün kanalların kapanması = Adsense spama düşmesi
Çok teşekkür ediyorum cevap için ama ben quiz ile çalışırkende kanallarım 1 ay acık kaldıktan sonra kapanıyordu bu neden olabılır

Çok teşekkür ediyorum cevap için ama ben quiz ile çalışırkende kanallarım 1 ay acık kaldıktan sonra kapanıyordu bu neden olabılır
Adsense spama düştüğü zaman bağladığın her kanal 2 saat içinde kapanır
Diğer türlü kapanmalar yanlış mail açılışı başta olmak üzere genel olarak spamdan kapanır.

valla burda adsense ile ilgili soruyu [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] abi cevaplıyamıyorsa kimse bilmez :D

peki kanala yukledıgımız vıdeoların hepsıne unlem gelmese bazn dolar bazen uınlem gelse onuda spam olmus sayıyormusnuz bırde dıyelım adsense bagladıgımız kanallar 1 ay 2 ay sonra telıf eslesen olmadıgı halde spam dıyerek kapatııyorsa bundada ansense spama dusmus dıyormusunuz

peki kanala yukledıgımız vıdeoların hepsıne unlem gelmese bazn dolar bazen uınlem gelse onuda spam olmus sayıyormusnuz bırde dıyelım adsense bagladıgımız kanallar 1 ay 2 ay sonra telıf eslesen olmadıgı halde spam dıyerek kapatııyorsa bundada ansense spama dusmus dıyormusunuz

Hiçbir yere bağlı olmayan ama para kazanması açık olan kanalın ünlem durumuyla, Adsense'e bağlı olan kanalın ünlem durumu aynıdır.

Videolarına sürekli ünlem gelmeye başladıysa, ne yüklersen yükle ünlemden çıkamıyorsan, kanalın mimlenmiş artık o kanala artık video yükleme.

Adsense'e bağladığın kanallar kendiliğinden kapanıp, bağlı olmayanlar kapanmıyorsa Adsense spama düşmüş olabilir.

Para kazansın kazanmasın tüm kanalların kapanıyorsa, bilgisayarın mimlenmiş olabilir temiz hesaplar aç.

Kanalların uzun süre ayakta durup sonradan kapanmasının bir çok nedeni olabilir. Bunlar: Aynı kanala aynı videoları yüklemek, spam yorumları silmemek, uyarı olmasa da çok sayıda dünya engeli/topluluk vb. almak, aynı bilgisayardaki başka bir kanalın spamdan vb. şekilde kapanması, başlık, açıklama, içerik ve küçük resmin birbiriyle alakasız olması... uzar gider.

Hiçbir yere bağlı olmayan ama para kazanması açık olan kanalın ünlem durumuyla, Adsense'e bağlı olan kanalın ünlem durumu aynıdır.

Videolarına sürekli ünlem gelmeye başladıysa, ne yüklersen yükle ünlemden çıkamıyorsan, kanalın mimlenmiş artık o kanala artık video yükleme.

Adsense'e bağladığın kanallar kendiliğinden kapanıp, bağlı olmayanlar kapanmıyorsa Adsense spama düşmüş olabilir.

Para kazansın kazanmasın tüm kanalların kapanıyorsa, bilgisayarın mimlenmiş olabilir temiz hesaplar aç.

Kanalların uzun süre ayakta durup sonradan kapanmasının bir çok nedeni olabilir. Bunlar: Aynı kanala aynı videoları yüklemek, spam yorumları silmemek, uyarı olmasa da çok sayıda dünya engeli/topluluk vb. almak, aynı bilgisayardaki başka bir kanalın spamdan vb. şekilde kapanması, başlık, açıklama, içerik ve küçük resmin birbiriyle alakasız olması... uzar gider.
bilgisayara formet atsam bir faydası olurmu yoksa yeni açacagım kanalı yeni bir bilgisayardanmı acmalıyım

çalışma kurallarından en önemlisidir; kendin deneyip gözlemlemelisin. format atıp kurtulan da var kurtulmayan da, yeni bilgisayarda deneyip patlayan da var patlamayan da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri