Herkese Merhaba,
Malum partner olaylarını biliyorunuz.Şimdiye kadar partner çalışıyordum.En son adsense 2013 yılında çalışmıştım cok şey değişmiş tabiki.Buna adapte olamadım şöyle ki bilgim yetersiz
mesela günde 5k izlenim alan kanallarım var ünlem sorunum yok cunku partnerede renderleyip atıyordum.Bu konu hakkında bilgili yardım sever bir arkadaş var mı?
Eminim aynı sorundan muzdarip cok insan var.Bende biliyorum bu soruların cevaplarının forumda oldugunu ancak toplu olması ve güncel olması önemli.
Sizinde sorularınız olur ise bekliyorum buraya ekleriz.
İlk olarak
1-) 1 adsenseye kaç kanal baglanmalı max.
2-) Kapalı kanalı anında silersek adsenseye zararı ne olur ?
3-)Ne gibi önlemler almamız gerekir ki adsensemiz zarar gormesin sizce ?
4-) Kanalı adsenseye baglarken nelere dikkat ediyorsunuz ? (min 10 gün olması ornegin)
5-) 2. adsense varmı mesela deneme adsensesi gibi.
Malum partner olaylarını biliyorunuz.Şimdiye kadar partner çalışıyordum.En son adsense 2013 yılında çalışmıştım cok şey değişmiş tabiki.Buna adapte olamadım şöyle ki bilgim yetersiz
mesela günde 5k izlenim alan kanallarım var ünlem sorunum yok cunku partnerede renderleyip atıyordum.Bu konu hakkında bilgili yardım sever bir arkadaş var mı?
Eminim aynı sorundan muzdarip cok insan var.Bende biliyorum bu soruların cevaplarının forumda oldugunu ancak toplu olması ve güncel olması önemli.
Sizinde sorularınız olur ise bekliyorum buraya ekleriz.
İlk olarak
1-) 1 adsenseye kaç kanal baglanmalı max.
2-) Kapalı kanalı anında silersek adsenseye zararı ne olur ?
3-)Ne gibi önlemler almamız gerekir ki adsensemiz zarar gormesin sizce ?
4-) Kanalı adsenseye baglarken nelere dikkat ediyorsunuz ? (min 10 gün olması ornegin)
5-) 2. adsense varmı mesela deneme adsensesi gibi.