Adsenseye Bağlamadan Youtubeden Para Kazanmak Mümkünmü ?

Cok yazdik ama gene yazayim.

Bir kanal actiniz ,Para kazanmasini aktif etiniz videolarinizi yuklediniz ve bu kanali adsense hesabiniza baglamadiniz.Bu kanal ayni diger adsense ile iliskili kanallar gibi para kazandirir.Peki bu kanalin parasi ne sekilde odenir ? Bu tur kanallar adsense ile iliskilendirildiginde,kanalin Adsense iliskisi olmadan kazandirdigi sure icerisindeki butun kazanclari Youtube Kazanci olarak size aynen yansitir.Nasil Mayis ayi oncesindeki gibi Youtube Kazanclari su kadar diyorsa bu tur kanallarinizinda butun kazanclari yansitilir.

Para kazanmasi acik olupda adsense iliskisi olmayan kanallarin, kapanmasi,para kazanmasinin kapatilmasi gibi durumlar ayni su anki normal iliskili kanallarla karsimiza cikan durumlar ve sonuclari ile aynidir bu degismez.

Partnerlikde illaki bir adsense ile kanalinizin iliskili olupda ondan sonra Partnerlige basvuracaksiniz diye bir kural yok.Bu cok karistiriliyor.Bunu yeniden yazmak istiyorum.

Yeni bir kanal actiniz,Kanalin Para kaznamasini AKTIF ettiniz,2-3 video attiniz videolar izlendi biraz izlenim aldiniz abone aldiniz ( Partnerlik sartlarini yerine getirmek adina) ve bu kanaliniz adsense ile iliskili degil,sadece para kazanmasi acik durumda.iste bu sekildeki kanallar ile de Partnerlik basvurusu yapabilirisiniz.

Yani illa bir kanaliniza Partnerlik basvurusu yapmak icin ,o kanalinizin Adsense ile iliskili olmasi sart degil.Para kazanmasi aktif olsun,uyari vs olmasin tamamdir.

Saygilarimla

Abi inşallah, bize yardım etme gayretin sana bereket getirir.Yuvana huzur getirir.Mesele bu cevap değil,Cevabı tahmin ediyordum.

Ama, insanlara bu derece yardım etmen, bu devirde rastlanacak bir olay değil.Sana şak şakçılık yapmıyorum.Bunca zaman, içimde birikmiş olanları döküyorum.

Allah razı olsun senden.

(Şahsi görüşüm) Lütfen bizle bu kadar ilgilenme, işine daha çok önem ver.Şuana kadar, 0'dan başlayan birinin, senin eserlerinle (Yazıların,Yorumların, Videoların....vb. ) Kişi, en baştan uzmanlığa kadar gider.Uzmanlığın üstü yok.Her gün, YouTube'da algoritmasında bişeyler öğreniyoruz zaten.

Kendine çok çok iyi bak. YTPARA ve R10 Senin yanında.. Dik Dur eğilme!

Sonuc simdi ne arkadaslar,

Simdi adsenseyi baglamasak analyse paramız yansısa, ay sonu adsenseyı ılıskılendırsek paramızı alabiliyoruz demi ?

Yanlış bilgi verme arkadaşım.Kendim bizzat denedim.Ay başında açtığım kanalı ay sonunda adsense bağlayıp parasını çektim.

Ne alaka bende denedim. Kanalı adsense'ye bağladıktan sonra toplam 27$ kazandım önceki izlenimlerden 1 kuruş bile gelmedi. Üstelik Adsense'ye bağlamadığım kanalda para kazanılmadı bile 1 kuruş bile birikmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri