Adsenseye Baglanan Kanalın Topluluk'dan Kapanması

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar 2 3 4 Saat önce adsenseme 1 hafta felan once acıp vıdeo attıgım kanalı bagladım ve kanal topluluk'dan kapanmıs sımdı sızce sebebı ne olabılır acaba adsense spama mı dusmus olabılır yoksa baska bır nedenden dolayı kapanmıs mı olabılır ?

sadece 1 hesapla mı test ettiniz yoksa 1 den fazla hesapla aynı sonuca mı vardınız ?

Mail düştümü yayından kaldırdık şu şu sebepten diye.
Aldığınız topluluktan ötürü vs yazıyor mu?

Yoksa mail bildirimi felan düşmediyse %70-80 spamdan uçmuştur.

Topluluk Kurallarımızın (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

maile gelmıs hocam bu bıldırım .

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

sadece 1 hesapla mı test ettiniz yoksa 1 den fazla hesapla aynı sonuca mı vardınız ?

1 hesapla gecende aynı sekılde baglamıstım kapanmıs baska kanal baglamıstım kapanmamısdı .

Son düzenleme:
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] içerik ismi yazıyor hocam editle

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] gönderilen maildeki kanal adını sil, içerik belli oluyor

Büyük ihtimal spamdan uçmuş gibi.
Mail düşmüş mü derken.
Gelen kutusuna Videonuzu Kaldırdık diye uyarı maili gelmiş mi?
O uyarı maili gelmediyse %80 spam.

Şu geldiyse f..g

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] içerik ismi yazıyor hocam editle

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] gönderilen maildeki kanal adını sil, içerik belli oluyor

eyvallah arkadaşlar editledim :D kapandıgı ıcın pek umursamadım :D

---------- Spam Engelliyici 01:16 ---------- Önceki Mesaj 01:11 ----------

Büyük ihtimal spamdan uçmuş gibi.
Mail düşmüş mü derken.
Gelen kutusuna Videonuzu Kaldırdık diye uyarı maili gelmiş mi?
O uyarı maili gelmediyse %80 spam.

Şu geldiyse f..g
bu geldı hocam
kgBZRq.png

arkadaslar bende de adsense eklediğim her kanal kapanıyor gerçi eklemeden denemedim daha su yazı çıkıyor 1 haftadır böyle az önce zorla bir mail açtım ona video attım kapattım kanalı tekrar girdim uçmuş kanal
Google Hizmet Şartları'nın veya ürüne özgü Hizmet Şartlarının ihlal edildiği düşünüldüğü için bu Google ürününe erişiminiz askıya alınmıştır. Ürüne özgü kurallar için lütfen ilgilendiğiniz her Google ürününe ait Hizmet Şartları bağlantısını bulmak üzere söz konusu hizmetin ana sayfasını ziyaret edin.

Google şunları yapma hakkını saklı tutar:

İnceleme amacıyla bir hesabı devre dışı bırakma.
Hizmet Şartları veya ürüne özel politikalar ihlal edilirse, bir Google Hesabının belirli bir ürüne veya tüm Google Hesapları sistemine erişimini askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bildirimde bulunmaksızın, bir hesabı, herhangi bir nedenle feshetme.
Askıya alınan hesaplar için bir sonraki adım: Bu ürüne erişiminizin askıya alınmasının hata olduğuna inanıyorsanız bize ulaşın.

Adsense nin spama düşme ihtimalini göz önüne alalım hocam.

Ilk olarak boş ve dolu olmak üzere 2adet kanal bağlayıp kanalları gözetler misiniz en geç 1gün içerisinde konuya sonuçları yazın.

gmail açmaya çalısıyrum istediğinz sayfa gecersiz diyor chrome de :D explorerda giriyor google beni tamamen girmez edecek galiba

---------- Spam Engelliyici 02:26 ---------- Önceki Mesaj 02:26 ----------

Adsense nin spama düşme ihtimalini göz önüne alalım hocam.

Ilk olarak boş ve dolu olmak üzere 2adet kanal bağlayıp kanalları gözetler misiniz en geç 1gün içerisinde konuya sonuçları yazın.

gmail açaraçmaz deniyeceğim kardes

Arkadaşlar bugun kanalı adsenseye baglıcaktım kanal sapa saglam sabahdan berı acık tam adsenye baglarken kapandı maile baktım youtube hesap bildirimi felan gelmiş topluluk kurallarımıza uymadınız dıye kapattılar bunun sebebı nedır ya durduk yere .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri