Adsense'ye bağlanmamış Youtube Hesabındaki Kazançlara Ne Olur ?

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar Sorum şu ; Adsense'ye bağlanmamış Youtube Hesabındaki Kazançlar Daha sonra bağlayacağımız adsense hesabına yansır mı ? Yani diyelim ki , ben bir youtube kanalı açtım biraz video yükledim para kazanma aktifleştirdim ama herhangi bir adsenseye bağlamadım , bu kanalda bir video patladı , misal diyelim 500 dolar kazandırdı ama adsense hesabı yok , ben o kanalı daha sonra bir adsense hesabına bağlarsam , önceki kazançlar , kazançlar kesinleştiğinde adsense hesabına yansır mı ?

Arkadaşlar Sorum şu ; Adsense'ye bağlanmamış Youtube Hesabındaki Kazançlar Daha sonra bağlayacağımız adsense hesabına yansır mı ? Yani diyelim ki , ben bir youtube kanalı açtım biraz video yükledim para kazanma aktifleştirdim ama herhangi bir adsenseye bağlamadım , bu kanalda bir video patladı , misal diyelim 500 dolar kazandırdı ama adsense hesabı yok , ben o kanalı daha sonra bir adsense hesabına bağlarsam , önceki kazançlar , kazançlar kesinleştiğinde adsense hesabına yansır mı ?

bildiğim kadarı ile adsenseye bağlamayınca reklamlar gözükmez sanırım

biraz saçma olmuş...adsense bağlı olmaz ise google sana nasıl para verecek ? bağlı olcak ki tık başı gelir vercek kardeşim

Bende bunu merak ediyordum, Adsenseye bağlanmamış bir youtube kanalını para kazanmaya açabiliyorsun, reklamda çıkıyor. Para da Analyst 'e yansıyor. Beyto33 senin cevabın biraz saçma olmuş, bazı arkadaşlar kanal satışında mesela ayın 15. de kanalı satınca ay sonu geliri alıcıya gitmiyor mu ? Haliyle mantıken para kazanmaya aktif bir youtube kanalı adsenseye bağlı olmasa bile ay sonu adsenseye bağlanırsa genel kazancın tamamı adsense 'ye "kesin bilgim olmamakla birlikte" yansır diye biliyorum.

Bende bunu merak ediyordum, Adsenseye bağlanmamış bir youtube kanalını para kazanmaya açabiliyorsun, reklamda çıkıyor. Para da Analyst 'e yansıyor. Beyto33 senin cevabın biraz saçma olmuş, bazı arkadaşlar kanal satışında mesela ayın 15. de kanalı satınca ay sonu geliri alıcıya gitmiyor mu ? Haliyle mantıken para kazanmaya aktif bir youtube kanalı adsenseye bağlı olmasa bile ay sonu adsenseye bağlanırsa genel kazancın tamamı adsense 'ye "kesin bilgim olmamakla birlikte" yansır diye biliyorum.

öyle düşünmüştüm bende ama , beyto olmaz diyor :D

arkadaşlar ozman açın kanalı adsenseyi bağlamayın boş yere kazancınızı riske atın ....değermi sizce....bu benim başıma gelmedi ama sizde denemeyin ...faydanıza bişey yok bu işin sonunda.....

Not : bu arada 40 a yakın kanal alıp sattıp hiç aldığım kanllardan ekstra bir adsenseye para aktarımı olmadı- sattıklarımda da adsensemde biriken para başkasına gitmedi...

kanalımın bir videosu 80 diğer kanalın videosu 45 bin izlenmişti adsenseye bağaladıktan sonra eski kazançlar yalan oldu bağladıktan sonraki kazançlar gelmeye başladı bi kaç kanalda daha kazançlar aynı şekilde gelmedi adsenseye bağlamadan kazançlar boşa gidiyor sanırım

o şekilde gözükmese de adsense size bi miktar para ekliyor eski kazancınızdan dolayı. fakat ne kadar ekliyor hiç belli değil. 100 lira kazanmış kanalın 10 lirasını da verebilir. yani tamamen boşa gitmiyor, bağlamış kadar da kazandırmıyor.

o şekilde gözükmese de adsense size bi miktar para ekliyor eski kazancınızdan dolayı. fakat ne kadar ekliyor hiç belli değil. 100 lira kazanmış kanalın 10 lirasını da verebilir. yani tamamen boşa gitmiyor, bağlamış kadar da kazandırmıyor.

bu dediğin ihtimal %1 gibi bir şey.koskoca forumda 2 kişiye eklendi,başkada duymadım.onlara da hediye adı altında eklendi.

Net konuşmak istemem çünkü net bir bilgim yok ancak şu şekilde söyleyebilirim adsense bağlı değilken de reklamlar görünür ve bu reklam kazançlarında bir sınır var o sınırı geçip adsenseye bağladığımızda googledan bir mail geliyor. Google çalışmalarınızın karşılığı olarak size xxx $ hediye etti şeklinde. Ama bu sınır nedir bunun hakkında bir bilgim yok ama çok kişide gördüm 600bin izleme almış adam ama adsenseye bağlamamış bağlayınca 1k $ hediye edilenler oldu. Ama dediğim gibi net sınır nedir bunu bilmiyorum. Bu konuyu bir canlı yayında sormuştum [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ödeniyor derken [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ödenmiyor demişti hatta bir iddialaşma olmuştu aralarında :) Durum böyle hocam ama riske etmeye gerek yok bağlayın adsenseye.

Allah aşkına böyle bişe olsa hepimiz bu yaz tatilini dubaide yapıyor olurduk.
100-200 Kanal açarım basarım her birine film, dizi ,çizgi film, belgesel adsenseye bağlamam
ay sonu gelince ayakta kalanları bağlalarım adsenseye zengin olurum.

Allah aşkına böyle bişe olsa hepimiz bu yaz tatilini dubaide yapıyor olurduk.
100-200 Kanal açarım basarım her birine film, dizi ,çizgi film, belgesel adsenseye bağlamam
ay sonu gelince ayakta kalanları bağlalarım adsenseye zengin olurum.

Sistem değişmeden önce böyle bir açık vardı paşam konunun yayınlama tarihine bak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri