Adsenseye Bağlı Kanal Kapanmasında Kazançlar Ne durumda ?

S
  • Kullanıcı SedatAydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
S

SedatAydin

Guest
Arkadaşlar Adsense Çalışıyorum Mesela Kanal Kapanıyor spamdan dolayı veya 3 teliften dolayı ben bu kanalın parasını almış oluyormuyum adsenseye yansıyan parayı alabiliyormuyum ? ve şunu soracam eğer alamıyorsam almak için ne yapmam lazım kanalı komple silmedim ? silmelimiyim net bilgi lütfen ?

Sizin adsense dün kesinlesmisti değil mi?

Kapanan kanalı alırsınız.

mobil mesaj

Adsense hemen yansıyor ama Analytics geriden geliyor.3 gün bunun etkisi var.ben en temiz dediğim ayda yüzde 13 kesinti yaşadım telif eşleşen vb durumlar etkiliyor.ne aldiginiza bakın temiz çalışın para kazanma giden kanalı kurtaramadiysaniz kökten silin

mobil mesaj

Adsense hemen yansıyor ama Analytics geriden geliyor.3 gün bunun etkisi var.ben en temiz dediğim ayda yüzde 13 kesinti yaşadım telif eşleşen vb durumlar etkiliyor.ne aldiginiza bakın temiz çalışın para kazanma giden kanalı kurtaramadiysaniz kökten silin

mobil mesaj
hocam para kazanması giden kanalım olmadı çok şükür şimdiye kadar onu nasıl yapıyorlar nasıl önlem alırız bilemiyorum yardımcı olurmusunuz korkuyorum hepsi bir anda gider diye :D bütün kanallarımın hepsine aynı mail yönlendirilmiş ve rutin kontrol yapıyorum para kazanması giderse 1 kanalın topluluktan ona gelecek mail benim yönlendirme mailine gelirmi ? ve bu şekilde onu direk silince kurtarırmıyım diğer kanallarımı ?

Gittiği zaman hepsi birden gidecek diye mail geliyor ve içinde kanal Adı yazmıyor eskiden yazardı direk onu silerdik. İki ihtarli kanalın eninde sonunda para kazanması gider iki ihtar olan zayıf kanalları sil adsense de bekletme.

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri