Adsenseye bağlı kanalda ünlem, bağlı olmayanda dolar yanıyor !

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar az önce birşey denedim kaç gündür video yükleyemiyordum 2 kanala ne yüklersem yükleyeyim ünlem geliyordu anında, ancak dün kanal açtım 100 video yükledim hepsi dolar yandı.

Az önce youtubeye bağlı kanalıma 3 video yükledim ünlem yandı, aynı videoları adsenseye bağlı olmayan dün açtığım kanala yükledim dolar yandı.
Sorun sizce nedir? sıkıntı ne olabilir.
Adsenseye bağlı kanalda ünlem yanmasının sebebi nedir?

Günaydın (!) Hocam konu açmadan önce açılmış olan konulara bir göz atsaydın keşke :S

Emmioğlu, aynı sorun çok kişide var. Akıl vermek gibi olmasın sende bağlı olmayana yükle videoları sonra adsenseye bağla :D Vallaha alternatif arıyor herkes bu konu hakkında zaten!..

Cevap: Adsenseye bağlı kanalda ünlem, bağlı olmayanda dolar yanıyor !

Emmioğlu, aynı sorun çok kişide var. Akıl vermek gibi olmasın sende bağlı olmayana yükle videoları sonra adsenseye bağla :D Vallaha alternatif arıyor herkes bu konu hakkında zaten!..

hocam çalışıyorsa öyle yapayım.ama bağlı olmayan kanaldada ünlem verdiğini hatırlar gibiyim.

Cevap: Adsenseye bağlı kanalda ünlem, bağlı olmayanda dolar yanıyor !

hocam çalışıyorsa öyle yapayım.ama bağlı olmayan kanaldada ünlem verdiğini hatırlar gibiyim.

Dün açmış olduğum kanalı adsenseye bağlamadım elle tek tek viedeo attım ilk 3 videoda sorun yoktu henmen dolar yandı. 4., 5. ve altıncı videoalrda ünlem yandı. özgün çalıştığım için ünleme cevap verdim. şuanda ( ? ) var 3 videoda beklemekteyim...

Adsense bagiyla alakasi yok. Yeni kanallarda unlem az gelir sicili temiz oldugundan.

bağlı veya bağlı olmayan adsense ile hiç bir ilgisi yok .

Kanal ilk açıldığında kanal karnesi temizdir. Bu nedenle kara listeye hemen almıyor kanalı belli bir yüklemeden sonra kara listeye alır.

Genelde 10dk altı videolarda dolar hemen yanar ama 10dk üstü olan videolar ise direk ünleme düşer ve bunlar ünleme düştüğünde ise artık 1dk, 1sn'lik video yükleseniz bile onlarda ünleme düşecektir.

arkadaşlar hepiniz yeni kanal deyip adsenseyle alakası yok diyorsunuz ama benim deneme amaçlı kullandığım para açık fakat adsenseye bağlı olmayan bir kanalım var. yüzlerce dünya engelli video yüzlerce üçüncü taraf eşleşen video o kanala yükledim. dün o kanala yüklediğim bir videonun parasını açınca hemen dolar oldu ama asıl kanala açınca anında ! oldu. bence adsenseyle ilgisi olabilir. doqalin dediğinde haklılık payı var...

youtube adsense artık bitmiştir. Yeni sistem artık youtube partnerliktir.

madem dedim yeni kanal açıyoruz açtım 2 tane kanal biri spam biri yarı özgün spam kanalda 100 küsür video dolar yanarken kesip biçtiğim uğraştığım facebook sayfası yaptığım kanal 40. videodan sonra yalana bağladı çok sinirliyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri