Adsenseye bağlı kanalları devre dışı bırakılmış..

bide böyle bir sıkıntı var

E-posta adresinizi doğruladığınız için teşekkürler.
Google, kenn***sto**@gmail.com hesabının size ait olduğunu doğrulayamadı.

aynı sorun benim kanalda da var. Kanalın kendi kurtarma mailini girince de böyle bir mail kullanılmamaktadır diye saçmalamaya başladı

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

arkadaşlar telaş yapmayın ilk başta kurtarma maili falan göstermiyordu biraz zaman geçtikten sonra hesaba bağlı kurtarma mailine kod gönderiyor ve anında açılıyor. Geçmiş olsun
https://www.youtube.com/watch?v=OWceV6Zq1dg

bu sorunu yaşayanların ortak özellikleri kategorileri olabilirmi...özellikle film ve dizi ve çizgi çalışanlar ?!

Kanal takipte herhangi bir sorun görünmüyor yine de kanala girip kontrol etmek gerekiyor mu

kurtarma mail dogru girdigim halde bu seferde dogrulamadık diyor

Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı

sıfır bir mail açıp onu girdim kod için. 1 - 3 saat arası bekleyin cevap gelecek diyor bakalım.

ne tuhaf hani spam bitmişti demezlermi bunca insan şimdi? :D

bide böyle bir sıkıntı var

E-posta adresinizi doğruladığınız için teşekkürler.
Google, kenn***sto**@gmail.com hesabının size ait olduğunu doğrulayamadı.

bugün degil,geçtigimiz haftalarda hatta en son dün bikaç kanalımda bu sorunu yaşadım ama sonra tekrar denemedim.anlık sorun düşündüm hep bunu açıkcası.maila kod geliyor,sorunsuz bi şekilde dogruluyorum ama yinede işte sizin oldugunu dogrulayamadık diyor nedense.

edit : bende şimdi 8-10 kanala baktım,hiçbi kanalda bi sorun yok bende çok şükür.acaba yavaş yavaş,sırayla mı geliyor yoksa bi yerden yakaladıklarına mı bişey yapıyor merak ettim...

Son düzenleme:
adsenseye bağlı olmayan kanallarda böyle bir sorun var mı arkadaşlar?

bugün degil,geçtigimiz haftalarda hatta en son dün bikaç kanalımda bu sorunu yaşadım ama sonra tekrar denemedim.anlık sorun düşündüm hep bunu açıkcası.maila kod geliyor,sorunsuz bi şekilde dogruluyorum ama yinede işte sizin oldugunu dogrulayamadık diyor nedense.

edit : bende şimdi 8-10 kanala baktım,hiçbi kanalda bi sorun yok bende çok şükür.acaba yavaş yavaş,sırayla mı geliyor yoksa bi yerden yakaladıklarına mı bişey yapıyor merak ettim...

Kanallarimi sabit bir kişiden aldım 2-3gun önce girdiğim kanala hata videoda yukledigim kanal bile buna takildi .saten diğer sıkıntı çıkaran kanallar ise bos kanallardir yaklaşık 200-300kanal var şu an elimde

farklı bir yöntemle kanala erişim saglarım fakat daha sonradan kanal kapanır mı bilemem cüzi miktarda anlaşma yapılır tabi admin onayıyla kayıt dışı iş yapmam :)

boşta duran yükleme yapılmamış kanallardanda çok ünleme düşmüş var . eski mailler çoğu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri