Ben uzun zamandır kanalları silerken, önce google + siliyorum, sonra yt kanalını siliyorum, en sonundada tüm herşeyi siliyorum,
böyle sildiğim kanallar bu durumdan
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.
Bu duruma gelirdi
Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor.
Şuan 3 kanalım kapandı, aynı işlemi bu kanallar içinde yaptım,
ama 1 dakika sonra url ler tekrar aktif oldular
bu yazmaya başladı
Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.
ben akabinde gmailleri geri kurtardım, ama yt silme yerinde yt kanalı bulunmamasına rağmen urller hala spamda gözüküyor,

şuan fena moralim bozuldu, sanıyorum kısa süre içinde adsenseler spama düşecek bundan dolayı,
zaten bu ay fena kesinti yaptı adamlar, birde bu çıktı başıma
böyle sildiğim kanallar bu durumdan
Bu duruma gelirdi
Bu kanal kapatıldı ve artık kullanılamıyor.
Şuan 3 kanalım kapandı, aynı işlemi bu kanallar içinde yaptım,
ama 1 dakika sonra url ler tekrar aktif oldular
bu yazmaya başladı
ben akabinde gmailleri geri kurtardım, ama yt silme yerinde yt kanalı bulunmamasına rağmen urller hala spamda gözüküyor,

şuan fena moralim bozuldu, sanıyorum kısa süre içinde adsenseler spama düşecek bundan dolayı,
zaten bu ay fena kesinti yaptı adamlar, birde bu çıktı başıma
Son düzenleme: