Adsenseye bagli tüm kanallar gümledi ..

1-sorunlu kanalında para var ise o kanalı direkt başka adsensene yolla, bağla, girmiyorsan o kanala gmaili kokten sil
2-diğer kanallarında ise ana kanallar ise +google yontemı ile kanalların para kazanmayı açmayı dene, kanallarda gri dolar çıksada, yeşil yapmaya çalış eğer unleme duşerse hepsinu partnere bağla... ki gelir getiren kanallar boşda durmasın yazıkdır..
yada kanalları silip 12 saat bekleyıp sornasınd akanalları kurtar yeşil dolar oylede yanabılır.. yanmazsa partner çözum olur.. ama kanallarda uyarı yar ise partnerede kabul edılmez...
4-adsensedeki parana gore davran buyuk parasa uğraş.. kuçuk para ise komple sistemını bırak 2-5-6 ay vb.. bekle adsensen hiç sayım yapmaz ama para kesınleşmesi bir gun hesabına yansır...
önerım: sen en guzelı sıfır adsense ve kanallar açarak yoluna başla... not: en az 3 adsense ile çalış... her ay kademelı bazılarına yuklen.. geçmiş olsun...
yazdıklarım bir kered eyapılabilecek şeyler deıl ama çözum bu taktıkler...

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=15078]muratkatirci[/MENTION] @вєякαη [MENTION=15300]asude[/MENTION] [MENTION=14569]sirgloomy[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=13970]Bayanlar GüldürMaÇiçektir[/MENTION] [MENTION=10406]baris545[/MENTION]

Malesef arkadaslar .. sorunlu kanalı sildim tum kanaların hepsının parasını tekrar aktif hale getirdim fakat ne yazık ki dollar isareti yanmasına ragmen hic bir kanalın tıklaması veya izlenmeleri adsenseye yansımıyor ..

sayfa kaynagını goruntule dıyıp kontrol ettınmı pub u senın yayıncı numaran yazıyormu

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] [MENTION=15078]muratkatirci[/MENTION] @вєякαη [MENTION=15300]asude[/MENTION] [MENTION=14569]sirgloomy[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=13970]Bayanlar GüldürMaÇiçektir[/MENTION] [MENTION=10406]baris545[/MENTION]

Malesef arkadaslar .. sorunlu kanalı sildim tum kanaların hepsının parasını tekrar aktif hale getirdim fakat ne yazık ki dollar isareti yanmasına ragmen hic bir kanalın tıklaması veya izlenmeleri adsenseye yansımıyor ..

hemen yansımaz 24 saat bekle.

o mail ne zaman hangı tarihde geldi?_ para kazanma hangi tarihde gitti? arada kaç gun var merak ettim ? genelde 5-10 gun oluyor o fark... sende kaç gun oldu =?

4 hazirandan beridir saglam o kanalı sildim sorun yok şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri