adsenseye eklenen kanal sayısı

Ben bu şekilde 1 adsensede deneme yaptım davet edip eklediğim hiçbir kanalın kazancı adsenseye yansımadı. İnvite ederken ek olarak yapmamız gereken birşeyler var mı?

ben yıllardır böyle yapıyorum hocam herhangi bir sorun olmuyor
bu arada su para kapanma olayını nasıl gectiniz _

ben yıllardır böyle yapıyorum hocam herhangi bir sorun olmuyor
bu arada su para kapanma olayını nasıl gectiniz _

Sıfır adsenseler açarak :) Ben invite ederek bağladım 2 gün bekledim yansıma olmayınca eklediğim hesapları yönetici yaptım 4 gün daha bekledim gene yansımadı invite ettiklerimi kaldırıp normal yolla ekledim hemen yansımaya başladı.

Normal ytden bagamak, intive, davet bunlarin farklari nedir simdi cok karisti burasi, ben simdiye kadar hep ytden ve kanali yaptigim yerden baglamistim, ama bir oneri.veren arkadasim baglarken linki kopyala hep adsense actigin yerde yapistir bagla falan dedi fark ne ki sonucta zaten gene birbiriyle calisicak

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

aynen 2 türlü kanal ekleme yöntemi var adsenseler için.. 1 tanesi youtube üzerinden diğeride davetiye yöntemi ile..ben en başından beri davetiye yöntemini kullanıyorum bu sayede aynı ip üzerinden 2 kanala girip çıkmak zorunda kalmıyorum

2 kanala girip cikmak derken? Biri adsense hesabinin kanalini mi sayiyorsun, ama iyide zaten bu yontemi google sunuyor yasal olarak

Sıfır adsenseler açarak :) Ben invite ederek bağladım 2 gün bekledim yansıma olmayınca eklediğim hesapları yönetici yaptım 4 gün daha bekledim gene yansımadı invite ettiklerimi kaldırıp normal yolla ekledim hemen yansımaya başladı.

yönetici maili ile davet ettikten sonra çerez,ip,mac değiştirin davet ettiğiniz maile girin davetiye gelicek linke tıklayıp giriş yapın daha sonra youtube girin kanal sekmesinin altında para kazanma sekmesine girip en alttan bir üstteki seçeneğe tıklayın gelen sayfada oturum aç yada evet seçeneği çıkar herhangi birisine basın hiçbir işlem yapmayın otomatik olarak bağlanmış oluyor.

Sadece davet etmek yetmiyor yani hocam davetten sonra bu işlem aşamaları var.
Bu yöntemi kullanmak bana daha sağlıklı geliyor çünkü benim kullandığım adsense hesabında sadece 1 tane yönetici hesabı yok. Sağlam telifsiz kanallarada yöneticilik veriyorum bunun sebebide ileride kanal eklerken hep aynı yönetici maili ile eklememek için farklı yönetici mailleri ile kanal eklemek daha sağlıklı çünkü yönetici mailiniz spama düştüğünde adsense sorun yaratıyor. Bunları tecrübe ettiğim için yazıyorum 2 tane adsensem spama düştü daha öncesinde şimdi bu size anlattığım şekilde farklı yönetici mailleri ile kanal ekleyerek çalışıyorum.

---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

Normal ytden bagamak, intive, davet bunlarin farklari nedir simdi cok karisti burasi, ben simdiye kadar hep ytden ve kanali yaptigim yerden baglamistim, ama bir oneri.veren arkadasim baglarken linki kopyala hep adsense actigin yerde yapistir bagla falan dedi fark ne ki sonucta zaten gene birbiriyle calisicak

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

2 kanala girip cikmak derken? Biri adsense hesabinin kanalini mi sayiyorsun, ama iyide zaten bu yontemi google sunuyor yasal olarak

Benim yönetici olarak belirlediğim maillerinde youtube da kanalı olduğu için bana sakıncalı geliyor bu yöntem hocam. Haklısınız google bunu yasal kılmış aynı quizde tek dashboarda bağlarken yapıldığı gibi ancak ben o şekilde çalışmıyorum google amcanın sağı solu belli olmaz eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri