Adsenseye Fax İçin Çeviri Buyurun

• Kullanıcı mosyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mosyo

Kayıtlı Üye
çeviri isteyen arkadaşlar olmuştu buyurun

Merhabalar :

Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?

Bu konuda acilen cevap bekliyorum.

Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx

edit : https://www.hellofax.com/ yardımcı fax sitesi. yorum yapan bir arkadaş önerdi.
Ücretsiz fax gönderebileceğimiz online servis
https://www.hellofax.com

Mail adresinizle üyelik oluşturun.
Mail girişi ve mail aktivasyonunuzu yapın
Giriş yaptıkktan sonra, send a fax diyerek faxsınızı gönderin
(5 fax a kadar ücretsiz okumuştum)
Tekrar tekrar üyeliklerle daha fazla fax gönderebiliriz sanırım

fax cekilicek adres : [email protected] bu adresi kendim degil, gene yoruma yapılan bir icerik olarak yazıyorum, yanlış ise uyarınız lütfen. adrsin içinde tr olması zaten türkçe olmasıdır, türkçede gönderilse olurdu bence , baska adres bilen varsa ö.m olarak ulaşabilir, hemen düzeltirim

[email protected] tr metni buraya atabilirsiniz arkadaşlar. Bu da fax no: +353 (1) 436 1001

Son düzenleme:
fax adreside vardı onuda verebilirseniz güzel olur

ing çevirir metin oalrak alamıyorum

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:22 ----------

gönderdima rkadaşlar

ing çevirir metin oalrak alamıyorum

Hi;
Processing gain in June was entered and a lot of people received their payments but my adsense account still wasn't entered.Also my gain june wasn't entered.And now in my account has got 2 gain of May and June.These is combined, finalized and waiting for payments.When will I get my payments ? I'm waiting for an answer to this urgent matter.

My Adsense Publisher ID: pub-xxxxx

isim soyisim

buyur abi, geri bildirim yapmakta iş görür sankim

Son düzenleme:
Kod:
Hi,
Processing gain in June was entered and a lot of people received their payments but my adsense account still wasn't entered.
Also my gain in June wasn't entered. And now in my account has got 2 gain of May and June.
These is combined, finalized and waiting for payments. 
When will I get my payments?
I'm waiting for an answer to this urgent matter.

Regards,
Ad SOYAD

ID:  pud-000000000000000
mail: [email protected]

Hi;
Processing gain in June was entered and a lot of people received their payments but my adsense account still wasn't entered.Also my gain june wasn't entered.And now in my account has got 2 gain of May and June.These is combined, finalized and waiting for payments.When will I get my paments ? I'm waiting for an answer to this urgent matter.

My Adsense Publisher ID: pub-xxxxx

isim soyisim

buyur abi, geri bildirim yapmakta iş görür sankim

Amacım çok bilmişlik yapmak veya konuyu başka yöne çekmek değil sadece When will i get my paments'i payments olarak düzeltir misin? Maksat yanlışlık olmasın düzgün bir şekilde gitsin.

Faxda mail de tamam,kaybedecek birşey yoktu zaten...Artık ya banlasın ya yatırsın yetti beeeee..

katılıyorum ben adsense beklemiyorum ama twitterda tt hizmeti yapan varsa bunu tt yapak twitterda herkes fax çeksin mail yollasın :D birinin fikriydi bu ama çaldım k.b :D bu taktiği yapalım hadi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri