Adsenseye Geçiş

• Kullanıcı Turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Turk

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar ben evde adsense açmaya calıstıgımda zaten adsensen var diyip duruyor 2012 de açmışım şimdi evdeki laptop ile bir adsense açıcam'da

Arkadaşlar 10 tane kanal açıcam her birine 1 video olacak ve 10 kanalıda adsenseye baglayacagım her kanalda 1 video olması risk uyandırmıyor sanırsam

18 yasından kucugum en para hesabı açabiliyor muyum?

Eğer pin gelmez ise kimlikle vs onaylatabiliyoruz heralde bunlar için beni aydınlatacak biri var mı?

aslında bunların her birisi tek tek cevaplandı biraz arasan rahatlıkla bulursun bence

konular benlik olmadığı için hiç bakmamıştım ama hatırlıyorum 18 yaş altı için soruldu bunlar

18 yas altı açamazsın evde baban annen veya senden büyük kardeşlerinin adına kart alabilirsin. Adsense ismini ve mesela babanın kartını baglarsın sorun olmaz pin gelmezsede babanın kimligi ile onaylarsın. Diger adsense devam etmeme nedenin ne ? 2012 ne güzel eski adsense

Merhaba arkadaşlar ben evde adsense açmaya calıstıgımda zaten adsensen var diyip duruyor 2012 de açmışım şimdi evdeki laptop ile bir adsense açıcam'da

Arkadaşlar 10 tane kanal açıcam her birine 1 video olacak ve 10 kanalıda adsenseye baglayacagım her kanalda 1 video olması risk uyandırmıyor sanırsam

18 yasından kucugum en para hesabı açabiliyor muyum?

Eğer pin gelmez ise kimlikle vs onaylatabiliyoruz heralde bunlar için beni aydınlatacak biri var mı?

+18 yasina gelmis herbirey acabilir enpara hrsabini birisini bul actir ucretsiz zaten .
yasinida duzenlersen iyi olur .

hayirli calismalar

18 yas altı açamazsın evde baban annen veya senden büyük kardeşlerinin adına kart alabilirsin. Adsense ismini ve mesela babanın kartını baglarsın sorun olmaz pin gelmezsede babanın kimligi ile onaylarsın. Diger adsense devam etmeme nedenin ne ? 2012 ne güzel eski adsense

İçinde 5 tane kapanmıs hesap var ve ben mailleri bilmiyorum hocam yani şifrelerini falan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri