Adsenseye girerken tel onayı istedi?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
akrabanın telefonuyla onaylamıstım,malum bu saatte uyuyor,sap gıbı ekran kaldı oyle :) farklı ip ile giriş yaptım acaba ondanmı yoksa adsense patladımı.
bırazdan yatıcamda kabus gormeyelım dıye sıze sorım dedım,
ıyı geceler

hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit ettik yazıyorsa patlamış olabilir hocam, maili kontrol et

Dua et Bir Google ürününe erişilemiyor dememiş :D

bazen farklı ipden girince bendede öle yapıyor tel yazıp onaylayınca açılıyor normal

hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit ettik yazıyorsa patlamış olabilir hocam, maili kontrol et

aynen hocam hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit ettik yazıyor

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

Dua et Bir Google ürününe erişilemiyor dememiş :D

he yaa,beterın beterı var

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

bazen farklı ipden girince bendede öle yapıyor tel yazıp onaylayınca açılıyor normal

inşallah dostum ekran bana bakıyo ben ona suan,aşk yasıyoruz

belki sizden başkası girdiği için belki ip adresiniz değiştiği cookie bilgileriniz silindiği için olabilir telefonla onaYLATMA GÜVENLİK SEÇENEĞİ SİZDE AKTİFMİYDİ

belki sizden başkası girdiği için belki ip adresiniz değiştiği cookie bilgileriniz silindiği için olabilir telefonla onaYLATMA GÜVENLİK SEÇENEĞİ SİZDE AKTİFMİYDİ

yok dostum aktıf degıldı farklı ip ile gırdım ama

youtube kanalın varmıydı ? büyük ihtimal youtube kanalın patladı adsense birşey olmaz ama kanal bağlayamassın tekrardan ama :D onunda çözümü mevcut

içinizi ferah tutun başka biri hesabınıza erişmeye çalışıyorsa bundan dolayı google güvenlik önlemi almıştır bende tel onayı aktif her farklı pc'de mesaj geliyor

youtube kanalın varmıydı ? büyük ihtimal youtube kanalın patladı adsense birşey olmaz ama kanal bağlayamassın tekrardan ama :D onunda çözümü mevcut

evet dostum youtube kanalı eklıydı,onaylayamıyorumda bu saatte uyuyor telin sahıbı,sabahı beklıcaz artık.

evet dostum youtube kanalı eklıydı,onaylayamıyorumda bu saatte uyuyor telin sahıbı,sabahı beklıcaz artık.

beklemene gerek yok hocam kendi cebinide yazabilirsin illa o teli yazıcaksın diye bir kayde yok aynısı başıma geldi adsense patladı sandım ama youtube kanalın kapanmış. youtube kanalın kapandığı içinde adsenseye kanal bağlayamassın bağlamak için bir kaç işlem yapman lazım

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

edit: resim atarmısın hocam ben mi yanlış anladım yoksa

beklemene gerek yok hocam kendi cebinide yazabilirsin illa o teli yazıcaksın diye bir kayde yok aynısı başıma geldi adsense patladı sandım ama youtube kanalın kapanmış. youtube kanalın kapandığı içinde adsenseye kanal bağlayamassın bağlamak için bir kaç işlem yapman lazım

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

edit: resim atarmısın hocam ben mi yanlış anladım yoksa

youtube kanalından kastın adsenseye baglı mailde youtube kanalı yoktu,
yani farklı maillerden youtube kanalları baglıydı.anlata bılmısımdır umarım

youtube kanalından kastın adsenseye baglı mailde youtube kanalı yoktu,
yani farklı maillerden youtube kanalları baglıydı.anlata bılmısımdır umarım

hayır hocam adsenseye giriş yapıyorsun ya o giriş yaptıgın gmail de youtube kanalı mevcut mu onu soruyorum

adsenseye giriş yaptıgın gmailin kanalı mevcut mu

he yok hocam adsense maılını sadece adsense ıcın kullandım

tamam hocam yarın sıkıntı olursa konuyu yine güncellersin.

dediğim gibi değilse sadece başka ip de giriş yapmak istediğin için telefon numarasını sormuş olabilir ama 2 seçenek olması lazım birinde sadece telefon numaralarını ister diyerinde de sesli olarak sizi aratırlar

tamam hocam yarın sıkıntı olursa konuyu yine güncellersin.

dediğim gibi değilse sadece başka ip de giriş yapmak istediğin için telefon numarasını sormuş olabilir ama 2 seçenek olması lazım birinde sadece telefon numaralarını ister diyerinde de sesli olarak sizi aratırlar

sag ol dostum ıyı geceler

Şu Amerikadaki büyük Youtube kanallarında bu gibi sorunlar yaşandığını düşünmüyorum hesaplara girerken, resmen Türkiye IP lerine sabıkalı muamelesi yapıyor bu Adsense.

Şu Amerikadaki büyük Youtube kanallarında bu gibi sorunlar yaşandığını düşünmüyorum hesaplara girerken, resmen Türkiye IP lerine sabıkalı muamelesi yapıyor bu Adsense.

spamcı gozuyle bakıyorlar bıze :)

---------- Spam Engelliyici 02:58 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------

neyse ben yatar,patlayan adsense olsun muhım olan apandisit.saka saka ıkısıde patlamasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri