Adsense'ye girmeden kazanç öğrenme [ANLATIM]

farklı farklı iplerden girme derdi bitti demek :D

Güzel bilgi saol hocam.

Yöntemi bir süredir kullanıyorum yandex mail kullanmayın bazen sıkıntı çıkarıyor gelmiyor rapor.Hotmail kullanmanızı tavsiye ederim.

Güzel paylaşım teşekkürler.
Hepsine aynı maili girsek tek bir mailde toplanmıyor mu?

+ hepsine aynı maili girsek spama düşer miyiz.? gerçi bence once link yollar onay ister,istesek de aynı maili secebilecegimizi sanmıyorum deneyince yazarım buraya

Sıkıntı şuki kazançları görsekte ödemede kesinleşmiyor.
Alamıyoruz kazançları.
yinede yöntem güzel teşekkürler.

şurda herkes 50 tane adsense sahibi ben dahil kimse karıştırmamış bu kadar : ) gerçekten yararlı bir konu olmuş eline sağlık.

Teşekkürler hocam, oldukça faydalı bir bilgi oldu bu.

Yandex mail bağladım fakat gelen giden yok. Sizdede durum öylemi?

[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION] [MENTION=49093]d1d3m[/MENTION] yandex maillerin yönlendirmesinde sıkıntı çıkabiliyor büyük ihtimal telefon doğrulaması istemiştir.

[MENTION=13042]xchernobilx[/MENTION] [MENTION=49093]d1d3m[/MENTION] yandex maillerin yönlendirmesinde sıkıntı çıkabiliyor büyük ihtimal telefon doğrulaması istemiştir.

Normal raporun gönderilmesini istediğim maile raporu göndermemiş hocam eğer rapor gelipte iletmemiş olsaydı dediğinzi yapardımda rapora mail gelmiyor

aynen bendede rapor mail gelmiyor.Bide hotmail deneyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri