Adsense'ye Yansımayan Youtube Kazançları Çözüm

• Kullanıcı khrmnns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

khrmnns

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar, son zamanlarda birçok kişinin bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm ve Çözümü anlatmak istedim.
- Youtube kazançlarım yansımıyor, Adsense hesabım saymıyor.. (vs)

Çözüm

1-Öncelikle arkadaşlar Adsense'ye yeni bir barındırıcı geldiği için bazı hesaplar oraya aktarılmış.

2-Varsayılan Raporunuzu değiştirmelisiniz. Ürünler kısmından ''Youtube Barındırıcısı'' sekmesini seçeceksiniz.

2a1M6L.png
NDAyNk.png

3-Son olarak bu olay son zamanlarda sıkıntı yaşayanlar içindir.Tüm hesaplar geçirildi mi bilmiyorum ancak benim de 4 gün önce buraya taşınmış.Zaman gösterecek.

Yeni ödemeler buraya kaydoluyor. Yardımın için teşekkürler aynı sorun bende de vardı.

Benimde para kazanma açılalı 2 hafta oldu. Youtube analistik de 12 dolar gözüküyor ama adsense girip baktığımda Ana sayfa bölümünde tahmini kazançlar 0,00 gözüküyor. Sebebi ne olabilir bilginiz varmı?

Benimde para kazanma açılalı 2 hafta oldu. Youtube analistik de 12 dolar gözüküyor ama adsense girip baktığımda Ana sayfa bölümünde tahmini kazançlar 0,00 gözüküyor. Sebebi ne olabilir bilginiz varmı?
Anasayfa bölümünde 0 gözükmesi normal.Soldan Performans Raporlarından yukarıda anlattıklarımı yaparsanız gözükecektir.

aynı sorun bende de var yaklasık 1 hafta once kanalımı yenı adsenseye bagladım hersey sıfır her seyı denedım varmı cozumu

Bir kanalım bağlı olduğu zaman veriler gösteriliyordu, diğer yeni kanalımı bağladığımda veriler gitti 3-4 gündür veri yok normal midir?

1 hafta önce yeni kanal bağladım.Ondan önce yansıyordu.Şimdi hiç yansımıyor.1 adsense'e 2 kanal bağlı şuan.

Bağladığinız yeni kanaldan dolayı , o kanal onay mı bekliyor ? Eğer onay bekliyorsa onaylanması zor.

Keşke farklı adsense bağlasaydınız diğeri gitmezdi.

Bağladığinız yeni kanaldan dolayı , o kanal onay mı bekliyor ? Eğer onay bekliyorsa onaylanması zor.

Keşke farklı adsense bağlasaydınız diğeri gitmezdi.

İki kanalda onaylı her şeyi açık.Youtube üzerinden analizlerde kazancım gayet net gözüküyor ancak Adsense bomboş.

Yaptım hala aynı. Google yıl başında açıklama yapmıştı artık göstermeyecek diye belki onun zamanı gelmiştir...

Beyler kazancların ve tıklamaların gozukmemesını youtube ıngılızce yardım sıtesıyle sordum sorun deyıl dıye yazdılar youtube de gorunuyorsa sıkıntı yok endıselenmeyın kesınlesene yansıyacak..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey sorcam adsense üzerinde sadece youtube gelirim var. . Youtube ANALYTICS de gelir 58 TL gözüküyor iken Adsense YOUTUBE BARINDIRICISINDA kazanç 70 gözüküyor. Hangisi doğru acaba bunların? Bilgilendirebilecek bir arkadaş var mı acaba?

Arkadaşlar bir şey sorcam adsense üzerinde sadece youtube gelirim var. . Youtube ANALYTICS de gelir 58 TL gözüküyor iken Adsense YOUTUBE BARINDIRICISINDA kazanç 70 gözüküyor. Hangisi doğru acaba bunların? Bilgilendirebilecek bir arkadaş var mı acaba?

Youtube daki doğrudur, adsense de fazla sayabilir.İyi günler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri