Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tüm kanallarını silmekten başka çözüm yok.bide para kazanma açma işi vardı araştırın ben hiç bilmiyorum o işleriAynen hocam para kazanması gitmiş.Hemde tüm kanallarımın.Acil yardımlarınızı bekliyorum.![]()
Forumda konusu var sorunlu kanalı silince kurtarma ihtimali oluyodu. Onu dene
topluluk ihtarından dolayı diğer kanallarınada yansımış benimde iki kere başıma gelmişti bütün kanallarımı silip 0 dan başlamak zorunda kalmıştım, geçmiş olsun..
aralık yatar ama ocağı unut gitsinHocam peki aralık ayının ödemesi yatar mı?
izlenimler mobilden geliyosa saymaz.
para kazanman gitmiştir saymaz.
adsense bağlanmamıştır saymaz.
Kanalı yeni bağladıysan gelmeyebilir ama eski kanallarmış.
Kanalın içine bi girip bak derim
aralık yatar ama ocağı unut gitsin
mobil neden saymıyormuş onu anlamadım raporlarda gözüküyor mobil gösterimler oldugu![]()
yatar, geçmiş olsun tekrar, her spammer bir kere yaşamıştır yaşadığını emin ol..Hocam peki aralık ayının ödemesi yatar mı?
Bence her youtuberin yaşaması gerekli.Tecrübe kazandıkça daha sağlam çalışılıyoryatar, geçmiş olsun tekrar, her spammer bir kere yaşamıştır yaşadığını emin ol..
Bence her youtuberin yaşaması gerekli.Tecrübe kazandıkça daha sağlam çalışılıyor![]()
mobil neden saymıyormuş onu anlamadım raporlarda gözüküyor mobil gösterimler oldugu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.