Ocak ortasında para kazanması açılan özgün kanal için ikisi farklı, ikisi aynı adres olmak üzere 4 kez denedim ancak pin ilginç şekilde hiç gelmedi.
Geçen ayın 12'sinde kimlik gönderdim ama "Pin gönderme sürenizi 12 Haziran'a uzattık" diye bir mail geldi.
Şimdi (24 mayıs) tekrar kimlik gönderdim ancak 5dk sonra yine aynı tarz bir mail geldi.
"Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür
ederiz. PINââ¬â¢inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla,
yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini
görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi 2019-08-03 tarihine kadar
gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi
yeniden durdurulacaktır."
Uzun süredir adsense ile uğraşmıyordum, çok değişmiş. Bunu nasıl onaylayabilirim fikriniz var mıdır?
Edit: Arkadaşlar, bugün (25 mayıs) tekrar kimlik gönderdim, sonunda onaylandı. Normalde 4 hafta bekleyecektim öylesine deneyeyim dedim oldu. Ancak tekrar denemek istememin sebebi, dün (24 mayıs) yeni pin isteği gelmişti ve göndermemiştim.
Geçen ayın 12'sinde kimlik gönderdim ama "Pin gönderme sürenizi 12 Haziran'a uzattık" diye bir mail geldi.
Şimdi (24 mayıs) tekrar kimlik gönderdim ancak 5dk sonra yine aynı tarz bir mail geldi.
"Bize PIN'iniz hakkında yazmak amacıyla zaman ayırdığınız için teşekkür
ederiz. PINââ¬â¢inizi son gönderme tarihini üç ay daha uzattık. Dolayısıyla,
yaklaşık 48 saat sonra alakalı reklamların yeniden görüntülendiğini
görebilmeniz gerekiyor. Artık PIN'inizi 2019-08-03 tarihine kadar
gönderebilirsiniz. Bu tarihten sonra, reklamların sayfalarınızda gösterimi
yeniden durdurulacaktır."
Uzun süredir adsense ile uğraşmıyordum, çok değişmiş. Bunu nasıl onaylayabilirim fikriniz var mıdır?
Edit: Arkadaşlar, bugün (25 mayıs) tekrar kimlik gönderdim, sonunda onaylandı. Normalde 4 hafta bekleyecektim öylesine deneyeyim dedim oldu. Ancak tekrar denemek istememin sebebi, dün (24 mayıs) yeni pin isteği gelmişti ve göndermemiştim.
Son düzenleme: