Adsenseyi hem youtube hem webde kullanmak?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar varmı bu tarz kullanan adsenseyı,youtube kullanıyorum aynı zamanda web sayfamdada kullanmak ıstıyorum,web sayfa ıcerıgım özgun yazı olucak,acaba bır rıskı varmı?

ve son olarak web adsenseye aynı banka aynı ısım ıle basvuru yapıla bılıyormu acaba? cunku 2 tane adsensem var youtube kullanıyorum,2side patlamasın :(

Son düzenleme:
arkadaslar varmı bu tarz kullanan adsenseyı,youtube kullanıyorum aynı zamanda web sayfamdada kullanmak ıstıyorum,web sayfa ıcerıgım özgun yazı olucak,acaba bır rıskı varmı?

yt işleme girmeme durumu oluyor hocam biliyorsun ki bundan dolayı web kullanımı riske girer tavsiyem kullanmamandır

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kullanıyodu sanırım
Bana sorarsan kullanma abi ayrı ayrı kullan bir platformda sorun yaşarsa diğerinide etkiler

Ben kullandım üstad. Sonra yt işleme girmeyince web parasını da alamadım. O gün bu gündür kullanmıyorum :D

Bu konu hakkında bilgim yok ama neden aynı adsenseyi kullanmak yerine youtube için farklı, web sayfası için farklı bir adsense hesabı açıp 2 adsense hesabıyla devam etmiyorsunuz? Birden fazla adsense hesabı kullanmanın herhangi bir sakıncası mı var?

Temiz iş ise bir sorun olmaz .

https://support.google.com/adsense/answer/2534771?hl=tr

Böyle başvuru yapılabiliyor .

Kısaca anlatayım ;
- Barındırıcı hesabınızdan yetkilendirme yaparak adsense reklamı koyacağınız siteyi ekliyor başvuruyu yapıyorsunuz .
- Daha sonra Reklamlarım kısmından girip reklam kodunu alıp sitenize yerleştiriyorsunuz.
- Siteniz mutlaka ve mutlaka organik hitler alması gerekiyor . Hitler temiz ve kaliteli olduğu taktirde buradan bir artı alıyor .
- Websitenizin kolay kullanılabilir , anlaşılabilir olması mutlak . Reklamlar içerikle dipdibe olmayıp güzel bir köşede kendini göstermesi gerekiyor .
- Adsense'ın da o günkü ruh halide iyise , hesabınız web adsense olarak onaylanıyor .

Bu konu hakkında bilgim yok ama neden aynı adsenseyi kullanmak yerine youtube için farklı, web sayfası için farklı bir adsense hesabı açıp 2 adsense hesabıyla devam etmiyorsunuz? Birden fazla adsense hesabı kullanmanın herhangi bir sakıncası mı var?

bır kısının bır adsensesı oluyor ,

bır kısının bır adsensesı oluyor ,
İnternette gezinirken şöyle bir şey buldum: Birden fazla AdSense hesabına uygulamak istiyorsanız

Yayıncıların aynı alacaklı adı altında yalnızca bir AdSense hesabına sahip olmasına izin verilir.

Bununla birlikte, birden çok başvuru göndermeye çalışıyorsanız, size yardımcı olabilecek bazı yönergeleri aşağıda bulabilirsiniz. Lütfen belirtilen yaygın nedenlerden hangisinin durumunuzu en iyi şekilde ifade ettiğini tespit edin ve ardından aşağıdaki talimatları izleyin.

İşim için ayrı bir hesaba ihtiyacım var

Bu durumda, yeni bir başvuru gönderebilirsiniz. Lütfen hesap türünün (bireysel ya da işletme) ve alacaklı adının orijinal başvurunuzdakinden farklı olmasına dikkat edin ve bu alacaklı adına yapılan ödemeleri kabul edebileceğinizden emin olun.

Web adsense için youtube daki gibi pin geliyormu acaba yoksa direk onaylanıyormu ?

ayrı olması daha iyi zaten adsense titiz bi platform birinde bi sorun olursa diğerinide etkiler

Ayrı ayrı başvurman her koşulda seni daha da iyi hissettirecektir. Youtube sorun çıksa sitede de çıkar, sitede çıksa youtube tehlikeye girer falan. Uğraşma aç bir adsense daha. :)

ben 2 senedir tek adsense de kullanıyorum sıkıntı yok. Ama dedikleri gibi işleme girmezse adsense gider web adsense almakda kolay değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri