adsensi yeni olup işleme girmeyenler

Yeni adsense var ilk ödeme işleme girdi.Bence konuyu açmak için acele etmişsiniz yarın akşama kadar kalanlarda kesinleşir diye düşünüyorum.

Büyük ihtimal girecektir diye tahmin ediyorum, bu kadar kişinin adsensesini ödememezlik yapmazlar herhalde.
Sabah karşı yada yarın işleme girebilir.

ilk ads işleme girmiş ama yeni onayladıgım ads girmemiş. yeni ads işleme girmemesinin sebebi ne olabilir?

yarın öğlen 12 e kadar girmezse astalavista, the end, hoşçakal ..... güzelce vedalaşırsın adsensenle. yarın ararım konuşuruz.

hocam dur bi daha gece bitmedi :D cogu kişinin girmemiş. pinler de geç gelmişti. sanırım genel bir şey.

yarın öğlen 12 e kadar girmezse astalavista, the end, hoşçakal ..... güzelce vedalaşırsın adsensenle. yarın ararım konuşuruz.

aslında baska bir sıkıntı daha var kazanclarla ilgili. skype gelsene bi screen atayım.

İŞLEME GİRDİ ARKADAŞLAR Saat 4:30 sırasında

bu gece uyku yok daha girmedi benim ki

arkadşlar bnmki girdi az önce. inş sizinklrde de sıkntı çıkmaz

geçen ayda bir kısım bir kaç saat sonra girmişti işleme büyük ihtimal girecektir Allah'ın izniyle işleme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri