Adsensin açıldığı youtube kanalınında devre dışı kalması [ Yardım ]

• Kullanıcı trueruby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

trueruby

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, Öncelikle son zamanlar da çok fazla para kazanmanın devre dışı kalmasıyla konu açıldığının farkındayım. Aynı sorunu bende yaşadım, forumda bununla ilgili bilgileride buldum. Fakat bir sorum var, adsense hesabı başvurusu yaparken [email protected] a ayit youtube kanalı ile başvuru yapmıştım. Daha sonra ben bu hesaba alt kanal oluşturdum. Ve burda %100 kendime ayit özgün içerikli videolarım mevcut. Şimdi sorum ise tüm kanallarda para kazanma gidince haliyle bu kanalda da gitti. Alt kanalın para kazanmasını aktifleştiremiyeceğim. alt kanalı silsem adsensem silinir mi ? yani adsensemi ayakta tutan mail nedir ? Ayrıca [email protected] youtube kanalı açılmamış durumda henüz. Adsense ile ilişkilendirmesi yok.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
Edit: O alt kanal öylece kalsa para kazanması devre dışı olarak, Diğer kanalları açtığımda adsenseyi etkileyebilir mi ?

alt kanal sılersen tabıkıe sılınmez adsensen adsensen le yt hesabını aynı hesapda kullanma

alt kanal sılersen tabıkıe sılınmez adsensen adsensen le yt hesabını aynı hesapda kullanma

Hocam bende şimdi yeni bir adsense başvurusu yapacağım. Tek özgün video atıp adsense kullansam ve başka bir video o youtube kanalına yüklemesem sorun olmaz değil mi?

Önceden web sitede kullandığımı kullanıyordum.

Merak ettiğim şey, Adsense başvurusu yaparken ilk önce o youtube kanalını açmıştım. Hiç bir sorun teşkil etmez diyorsunuz doğru mu ?

tabkı alt kanalın bı vasfı yok yanı adsenseyle alakalı sılebılrısın sorunsuz

---------- Mesaj saat 01:57:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:56:46 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende şimdi yeni bir adsense başvurusu yapacağım. Tek özgün video atıp adsense kullansam ve başka bir video o youtube kanalına yüklemesem sorun olmaz değil mi?

Önceden web sitede kullandığımı kullanıyordum.

site için farklı bı adsense kullan derım sıte ve yt adsensesını ortak kullanam sıtede cok fazla sorun cıkıyor gereksız tık yada reklam yerlesımı hakkında ayda sıtende ***** ıcerık varsa dırek banlıyor adsense

adsensen saymaz iş yapmaz yapacağın tek şey tüm hesapları tamamen silip yeni hesaplar açmak olsun
not: yaşanmış bir tecrübedir :)

adsensen saymaz iş yapmaz yapacağın tek şey tüm hesapları tamamen silip yeni hesaplar açmak olsun
not: yaşanmış bir tecrübedir :)

Google + yöntemi ile kanalları açtım. bugün saymaya başladı, ama hemen plus bağlantısını kestim, tekrar para kazanma gitti . acaba kesmemem mi gerekiyordu ?
Edit: Plus bağlatısını kesmediğimde gitmiş. Sorunlu gmailide komple silmiştim.

Google + yöntemi ile kanalları açtım. bugün saymaya başladı, ama hemen plus bağlantısını kestim, tekrar para kazanma gitti . acaba kesmemem mi gerekiyordu ?
Edit: Plus bağlatısını kesmediğimde gitmiş. Sorunlu gmailide komple silmiştim.

sana farklı bana farklı davranıyor yt kimseye sabit bir davranış şekli yok bence bu zamana kadar ben bunu gördüm.
benden sana tavsiye adsense maili hariç ne var ne yok tüm hesapları tamamen kapa gitsin IP değiştir. ve hep aynı IP de kalmaya bak kanalları sildikten sonra pc nide formatla işe sıfırdan başlamanı tavsiye ederim ben öyle yaptım 30 kanalı sildim sıfırdan başladım şimdi 50 kanalım var 2 aydır hiç bir sorun yaşamadım. yamayacağımın anlamanıda gelmiyor tabi bir gün şans banada tekrar gülecek kapatılacak kanallarım ama ne zman kapatılır bilmiyorum :D tekrar sıfırdan başlarım tekrar başlarım bıkmadan sıkılmadan usanmadan 3 günde 30 kanalı yapar yine kazanırım :)

sana farklı bana farklı davranıyor yt kimseye sabit bir davranış şekli yok bence bu zamana kadar ben bunu gördüm.
benden sana tavsiye adsense maili hariç ne var ne yok tüm hesapları tamamen kapa gitsin IP değiştir. ve hep aynı IP de kalmaya bak kanalları sildikten sonra pc nide formatla işe sıfırdan başlamanı tavsiye ederim ben öyle yaptım 30 kanalı sildim sıfırdan başladım şimdi 50 kanalım var 2 aydır hiç bir sorun yaşamadım. yamayacağımın anlamanıda gelmiyor tabi bir gün şans banada tekrar gülecek kapatılacak kanallarım ama ne zman kapatılır bilmiyorum :D tekrar sıfırdan başlarım tekrar başlarım bıkmadan sıkılmadan usanmadan 3 günde 30 kanalı yapar yine kazanırım :)
bende böyle düşünüyorum. Kanalları umursamıyorum adsense sağlam kalsın yeter, birde kasım ayı kazancını kurtarmaya calısıyorm iste :/

tabiki ne var ne yok kökünden sildim.

örnek : adresin adı

[email protected] olsun bu hesapta adsense.youtube,mail, wsws açabilmektesin bu adresi tamamen silip kaldırdım.

yani [email protected] adlı adres tamamen kapatılacaktır. :)

yeni adres almak kolay tel onalı olmasına dikkat etmek gerekir.
Diğer tüm kanalları google + ile açıp başka adsenseye taşıyorum böyleye kanallarda kurtuluyor sanki, sadece önemli olanlar. bakalım sonucları yazacagım. adsense baglı sadece 1 mail kaldı onuda denemek ıcın sımdı bagladım bakalım ne olacak diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri