Adseseye Nasıl Başvurmalıyım

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mekskem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizce yeni bir adsenseye nasıl başvurmalıyım.
şuan hali hazırda kullandığımın haricinde hangisi daha sağlıklı olur.
malesef bi web sitem olmadığı için site üzerinden kayıt etmem zor.geriye iki yol kalıyor yt yada blogger üzerinden.sizce bunlar üzerinden başvuru yapsam sağlıklı olurmu.nasıl bir yol önerirsiniz.yt üzerinden açılan adsenseler googlenin gözünde basit olduğundan daha çabuk banlanıyor diyorlar aslı varmıdır bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

blogger veya site farketmez, en az 6 aylık olmak zorunda.
başvuru yaparken ailenden birinin adıyla ve farklı ip'den başvur, aksi halde "senin zaten aktif hesabın var" diyip seni ona yönlendirecek.

Youtube Eski İstanbul Arsalarına Benzer Zamanında küçümsediler Şimdi Paran olsa bile alamıyorsun 100 m2 lik yeri Youtube nin geleceğinin çok parlak görüyorum :)
Google bu yılın ilk çeyreğnde hisseleri 1 milyarı geçti ve youtube üzerinde olamyacak kadar kazanç elde edildi. ve gelişmekte olan bir iş fazla para harcamadan iyi kazançlar alıyoruz bazen hiç video yükleyemiyorum ama o gün bakıyorum 40 tl kazanmışım oysak o gün tüm gün byunca Fakültede oluyorum ama kazanıyorum da
Youtube Para çok Gerçekten

tam olarak sorunu anlayamadım

yani hocam adsenseye yt üzerinden başvursam ve kullanmaya başlasam google sen bu hesabı zaten yt üzerinden başvurarak açmışsın diye luzumsuz yere banlarmı.sonuçta web için aylarca onay alınmıyorken yt üzerinden max bir günde onay alınıyor.

yani hocam adsenseye yt üzerinden başvursam ve kullanmaya başlasam google sen bu hesabı zaten yt üzerinden başvurarak açmışsın diye luzumsuz yere banlarmı.sonuçta web için aylarca onay alınmıyorken yt üzerinden max bir günde onay alınıyor.

Eğer başvuru yaparken isim/adres bilgisi ve ip adresi (ve hatta kullandığın browser (cookie açısından)) farklı olursa bir sorun olmaz.

Ancak bu adsense hesabını sadece youtube için kullanabilirsin.

web sitelerinde kullanabilmek için en az 1 sitenin onaydan geçmesi gerekiyor.

Eğer başvuru yaparken isim/adres bilgisi ve ip adresi (ve hatta kullandığın browser (cookie açısından)) farklı olursa bir sorun olmaz.

Ancak bu adsense hesabını sadece youtube için kullanabilirsin.

web sitelerinde kullanabilmek için en az 1 sitenin onaydan geçmesi gerekiyor.

anladım hocam zaten bi tek yt üzerinde kullanacam bakalım yarın kıyıda köşede bi kafe bulup ordan farklı bi adresle isimle başvuru yapacam.adsense kontrolünüde yine aynı kafeden yaparım artık.tşk...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri