Adsesse spama düşmeler başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badboydbz

Kayıtlı Üye
Spama düşen adsense kesinleşme olmamış ama adsenseye girilebiliyor ödeme alabilirmiyim ? :mad:

Henüz normallerde bile kesinleşme başlamadı bu soru için biraz erken değil mi?

youtube kanal ile adsense aynı mail ise, adsense ye başka temiz yönetici maili bağlamanı öneririm.

bu başlık ne ya.. adsensen spama düşmüş niye böyle bi başlık atıp insanı heyecanlandırıyorsunuz.

Bugün itibariyle adsensem spama düşmüştür kesinleşmede olmadı kıyım var sanırım.

bu başlık ne ya.. adsensen spama düşmüş niye böyle bi başlık atıp insanı heyecanlandırıyorsunuz.

arkadaş bizim de aynı şekilde spama düştü birçok kanalım gitti başlık yerinde bi başlık senin kanallar saglam diyemi diyorsun oyle

aynen bugun noldu böle ya en guvendigim kanallar gitti neden böle olmus olabilir acaba.3 aydır acık olan kanallardı.neyse bizde nasiplendik kapanmalardan hadi hayırlısı:)

Yav arkadaşlar bilip bilmeden şöyle konular açmayın. Adsensedeki kanallar kapandı diye spama düşmez hemen isterse bütün kanallar kapansın. Benim başıma çok geldi. Adsenselerinize yeni kanal bağlayın ve bekleyin eğer oda kapanırsa bir iki gün içinde o zaman spama düşmüştür.

Yav arkadaşlar bilip bilmeden şöyle konular açmayın. Adsensedeki kanallar kapandı diye spama düşmez hemen isterse bütün kanallar kapansın. Benim başıma çok geldi. Adsenselerinize yeni kanal bağlayın ve bekleyin eğer oda kapanırsa bir iki gün içinde o zaman spama düşmüştür.

Hocam zaten o dediğinizi yaptığım için konuyu açtım Adsenseye yeni kanal bağlayıp bekledim onlarda kapandı yani anlıyacağın ölesine açılmış bir konu değil.Yani sadece bendemi böyle bir sorunvar yoksa başkalarında başına geldimi diye soruyorum.

yahu bu kıyımın ufak bi kısmı geçen ayın 25i gibi oldu zaten. ödeme günü gelmeden bu baslıklar acılmasın :D ben diyeceğimi ödeme konusuna yazdım halada aynı fikirdeyim

kesinleşmeler daha başlamadı zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri