Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
selam arkadaşlar hat değerlerim resimdeki gibi kaç mb neti kaldırır ?
18mbps down
1 mbps up
22-23 mbs alırsın benim hattım ile aynı.Ben 24mbs kullanıyorum 22-23 civarı sıkıntısız kullanıyorum.
fiber mi kullanıyorsun hocam ?
Fiber yok bulunduğum sokakta.Hipernet kullanıyorum ADSL2+.
selam arkadaşlar hat değerlerim resimdeki gibi kaç mb neti kaldırır ?
hizmet numaranı verirsen nekadar kaldırır söyleyebilirim hocam
hocam nerden biliyosun 18 olduğunu 16 mb sözde hiç 16 olduğunu görmedim![]()
Kaç lira veriyorsun.
hizmet numarası derken ttnette mi çalışıyorsun.
49+3 modem 53 TL
max rate down, up bu değerleri neredeyse tamı tamına verir. büyük ihtimal sizin internet paketiniz yüzünüzden alamıyorsunuz.
örnek olarak ben hipernet, vdsl modem kullanıyorum paketim 24, neredeyse (23+-) dibine kadar alıyorum ulaşabilcegim hızda mevcut.
![]()
akk kotası ne kadar hocam
Şöyle şeyler atmayın imreniyorum3mbps net verebiliyolar bana en fazla ben nerelere gidem
![]()
Şöyle şeyler atmayın imreniyorum3mbps net verebiliyolar bana en fazla ben nerelere gidem
![]()
75 gb kota var diğer seçenekler > https://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnethipernet/Sayfalar/TTNET-Hipernet.aspx
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.