Adsl Hattınızda Problem Olabilir.

hepkazan

Yasaklanmış
Normalde Günde 2-3 Kez Bu uyarıyı alıyorum bazen bu uyarı gelince modeme reset atmadan bağlantım gelmiyor bazen ise uyarıdan sonra direk bağlantım geliyor.

normalde günde 2-3 kez oluyordu.
bugün manuel olarak youtubeye video ekliyorum 10 dakikaya bir bu uyarıyı alıyorum videolar yüklenecekken yarıda kesilip kalıyor.

bu konu hakkında uzman ve donanımlı epey arkadaşımız vardır diye umuyorum.

yardımlarınızı bekliyorum .

---------- Mesaj saat 04:08:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:03:54 civarında gönderildi. ----------

yardımlarınızı bekliyorum

bu lanet sorunu bana teknık ekıp gelıp çözdü. Tam olarak hat sinyal alamıyor. Bundan kaynaklı bir problem. buda kesıntılere sebep olmakta

bu lanet sorunu bana teknık ekıp gelıp çözdü. Tam olarak hat sinyal alamıyor. Bundan kaynaklı bir problem. buda kesıntılere sebep olmakta

hocam yapmadıgım şey kalmadı ki :) müşteri hizmetleri üzerindende yaptırmaya çalıştım hatta beni arayıp sorununuz giderildi de dediler dedikleri günün akşamı gene devam etti.
bazen 2 gün hiç hata almıyor bazende 5 dakikada bir bu hatayı alıyorum şuan oldugu gibi mesala

kabloları değiştirdim modemi değiştirdim eterneti değiştirdim yapmadıgım şey kalmadı kısaca

hocam yapmadıgım şey kalmadı ki :) müşteri hizmetleri üzerindende yaptırmaya çalıştım hatta beni arayıp sorununuz giderildi de dediler dedikleri günün akşamı gene devam etti.
bazen 2 gün hiç hata almıyor bazende 5 dakikada bir bu hatayı alıyorum şuan oldugu gibi mesala

kabloları değiştirdim modemi değiştirdim eterneti değiştirdim yapmadıgım şey kalmadı kısaca

2 sebebi var duzeltırsen .. bu sorunu bır daha yaşamassın.

1 : önceliklene arkadaslarından laptop yada gecıcı olarak minibook al. yada mobil cihazlarla örnek

kanald sayfasına baglanmayı dene.
arkadaslarından aldıgın mobıl cıhaz ve laptop masa ustu acma hızı fark edıyorsa..
ornek 5 sanıyede laptop
mobıl cıhaz 3 sanıye
masa ustu 7 sanıye

en son kendı calıstıgın sahsı bılgısayarında dene..
ortalama 4 sanıyeden fazla suruyorsa.. baglanma hızı bak kesılme hızı demıyorum.
baglanma hızın..
ozaman ne hattında sorun var nede kablolarda.
sorun donanım olarak bılgısayarının agırlıgı.

bunu nasıl cozebılırsın..
oncelıklene adam akıllı kompresorle kasayı yada laptopunu hava bas tozu sılıp at
sonra bılgısayarına
scandıcs cek tolbar cookıeslerı sıl.
hardıcsınde gereksız verılerını kaldır.
yada bunlarla ugrasmak ıstemıyorsan.

kasaya hava bastırıp tozunu attırdıkdan sonra adam akıllı dell format cek bılgıasayarına sıfırdan herseyı kur.

kesın duzelır..

he duzelmedımı.. ozaman gıt bır arkadasının evıne
30 dakıkalık liste de gizli olarak bır kanal at.. gene aynı hatayı alıyorsan.
youtube kanalında sorun var demektır bunuda yt ile ıletısıme gecersen kesın cozerler..

en son bu 2 secenekde yapıldı gene duzelmedıyse

ınternet fırmanı ara.. sor
benım mahallem semtım yada caddemdekı
hızı nedır
ornek sen
16 mgbyte hız paketın dıyelım..
ama mahallenın,sitenin,kabloları hız olarak maxsımum 12,13 mgbyte
ozaman hemen tel acıyorsun ınternet fırmana
kardesım ben sızın alt yapınızın ustunde ınternet paketım var..
hızımı 8 mgbyte dusurun de.. ona uygun pkaet secersın..
asla bu sorunu yasamasın.. musterı hızmetlerı ozaman sunu dıycek efendım..
sız paketınızı degıstırmeyın 2-3 ay ıcınde alt yapınız yukseltılcek derlerse ınanma hıkaye..
cunku 10 metre karelık alt yapı calısmasının sırketlere en az malıyetı
8 bın dolar :)

sence ugrasırlarmı..

bu yontemlerı denemenı tavsıye ederım.

modem arayüzündeki aşağıdaki değerleri yazabilir misin

SNR Sınırı (dB):
Hat Zayıflaması(dB):
Güç (dB):

hiç uğraşma kardeşim ttneti ara teknik ekip çağırt bu kadar basit yorma kendini hizmetten faydalan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri