Adwords Kullanma, Niche Kelime Bulma

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

nescafe3in1

Yasaklanmış
Arkadaşlar niche olayına kafayı takmış birisi olarak bu yöntemle çok iyi kazandığımı ve sizin de biraz uğraşarak az izlenime çok büyük kazançlar elde edebileceğinizi söyleyebilirim.

Niche kelimeler ile ilgili bir çok forumda çeşitli anlatımlar var ve ben de bu öğrendiklerime kendimden bir şeyler katarak en uygun yöntemi size göstermek istiyorum. Uzatmadan başlıyayım.

Önceliğimiz kesinlikle yabancı içerik olmalı. Çünkü şu ana kadar değeri 10 dolardan fazla niche olan türkçe kelime ne gördüm ne duydum. Bu yüzden yabancı diliniz de iyiyse bulduğunuz niche ile ilgili mutlaka yabancı videolar aramanızı kesinlikle öneriyorum

1incip368241.jpg

7071incia8553721.jpg

4426incig9143785.jpg

1330incip6923726.jpg

6405inciv4447798.jpg

6816inciv3128621.jpg

9533incij7142119.jpg

Bundan sonrası istediğiniz nicheleri videonun açıklama kısmına ve etiketine geçirmek. Ben sadece finans üzerinden arama yaptım, siz kategoriyi değiştirerek farklı nicheler bulabilirsiniz veya bulduğunuz nicheleri aratarak çoğaltabilirsiniz. Teklifi 400tl den fazla nicheler de yok değil :) Ama şunu da unutmamak gerek, mutlaka kelime ile alakalı videolar bulup yükleyin ve normal etiketleri girdikten sonra en fazla 3-5 adet niche girin.

Böylece, bir reklam tıkına sayfada yazan kadar alamasanız bile normalden çok daha yüksek rakamlar kazanabilirsiniz. Tabi buradaki en önemli kural sabırdır. Bu tür videolar çok fazla izlenmez. Fakat sabırlı olup günden güne video yüklerseniz o büyük değişimi siz de farkedebilirsiniz.

Çok ama çok küçük bir örnek vermek gerekirse;

8379inciv7414611.jpg

Sabrınız için teşekkür ederim, umarım yararlı olmuştur. Yanlışım veya eksiğim varsa lütfen bildiriniz.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] bence gayet faydalı bir paylaşım kimse niye beğenmemiş anlayamadım
bu işle uğraşanlar biliyordur ama eminim bilmeyen yeni başlayan birçok arkadaş vardır forumda

hocam normal kelime girdikten sonra niche girin demişiniz normal kelimeler niche nin değerini düşürür mü acaba?
NOT : Her konuda niche bulma anlatılıyo biride tam anlamıyla nasıl kullanıldığını öğretsin lütfen :S

hocam normal kelime girdikten sonra niche girin demişiniz normal kelimeler niche nin değerini düşürür mü acaba?
NOT : Her konuda niche bulma anlatılıyo biride tam anlamıyla nasıl kullanıldığını öğretsin lütfen :S

Dostum 3 aydır nicheler ile ilgileniyorum kime inanmak istediğin sana kalmış ama ben bir videoya 3-5 niche girip diğer etiketleri nichelere yakın olarak video ile alakalı yapıyorum hem adsense açısından hem de daha fazla izlenme açısından.

Bütün etiketleri de niche girdiğim videolar da oldu fakat aradan 1 ay geçti en fazla 5 izlenim aldı.

Şimdi benim 30.000 aboneli vine kanalim var bu nicheleri tabi çok abartıya kaçmadan
(en fazla 10 dolarlik kelimeler)
Adsenseye yada kanala bir zarar gelir mi? Niche çalışıp adsenseyi kandırmakdan mı ne hesabı feshedilen çok kişi gördüm ne dersiniz?

Şimdi benim 30.000 aboneli vine kanalim var bu nicheleri tabi çok abartıya kaçmadan
Adsenseye yada kanala bir zarar gelir mi? Niche çalışıp adsenseyi kandırmakdan mı ne hesabı feshedilen çok kişi gördüm ne dersiniz?

Video ile alakalı niche girdiğin sürece sıkıntı olmaz. Her videona 1 niche girip ilk günkü kazancını kontrol etmeni öneririm.

Video ile alakalı niche girdiğin sürece sıkıntı olmaz. Her videona 1 niche girip ilk günkü kazancını kontrol etmeni öneririm.

şimdi üstad niche dediğin etiket oluyor yanlış anlamadıysam benim videomda vine ile ilgili 10 11 etiket var. Bunların yanına 1 tane o bahsetmiş olduğun niche etiket girersem problem olmazmı diyorsun? Eğer eminsen güvenip yapacağım. 3-5 kuruş fazla kazanalim derken adsenseden falan olmayalım?

şimdi üstad niche dediğin etiket oluyor yanlış anlamadıysam benim videomda vine ile ilgili 10 11 etiket var. Bunların yanına 1 tane o bahsetmiş olduğun niche etiket girersem problem olmazmı diyorsun? Eğer eminsen güvenip yapacağım. 3-5 kuruş fazla kazanalim derken adsenseden falan olmayalım?

Dostum ben fikrimi söyledim şu ana kadar hiç öyle bir olay yaşamadım. Sonuçta google ceosu veya adsense yönetim kurulu başkanı değilim :D

kardeş video ile ilgisiz etiket girersen adsense gider

Konuyu yeni, gördüm eline sağlık. Şu filtre yapma kısmını bilmiyordum tek tek bulmaya çalışıodum iyi oldu böyle :) Teşekkürler

Hocam bende bugün açtığın konu sayesinde gördüm çalışmanı. Teşekkürler..

Eyvallah hocam yararlı bir anlatım olmuş. Benim gibi acemi kişiler için çok iyi bir adwords klavuzu.

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] hocam ellerine saglik cok iyi anlatim.gormemisdim bunu.kac paradan sonra kelime niche sayilir?

nicheye göre değişir dostum 1 dolarlık niche de var 0.22 kuruşluk niche de

eger ozel deyilse videolara eklediyiniz nichelerin aylik arama sayisi ne kadardir?
birde kelimeleri hepisini niche giriyorsunuz yoksa 1-2nichemi giriyormusunuz?

eger ozel deyilse videolara eklediyiniz nichelerin aylik arama sayisi ne kadardir?
birde kelimeleri hepisini niche giriyorsunuz yoksa 1-2nichemi giriyormusunuz?

dostum konuyu açmamdaki amaç hazıra konmayıp kendiniz niche bulup kendiniz onu kullanmanız kısacası nasıl niche kullanılır onu öğrenmeniz ben niche etiketleri burada da paylaşabilirim ama o zaman hem kendi ekmeğimden olurdum hem de siz nasıl bulunduğunu öğrenememiş olurdunuz umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır :)

---------- Mesaj saat 22:40:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:17 civarında gönderildi. ----------

Başlığı hortlattığımız iyi oldu valla kimsenin haberi yokmuş :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri