Adwords Kullanma, Niche Kelime Bulma

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Çok saol kardeşim bu değerli bilgiyi bizlerle paylaştığın için.

Sabah açtığın konuyu bulamadım, bu konu altından sorumu tekrar sorayım.
Farklı kategorilerdeki kanallarımızı aynı adsenseye bağladığımızda adsensede gözüken tbm ortalama olarak mı gösteriliyor ?

Sabah açtığın konuyu bulamadım, bu konu altından sorumu tekrar sorayım.
Farklı kategorilerdeki kanallarımızı aynı adsenseye bağladığımızda adsensede gözüken tbm ortalama olarak mı gösteriliyor ?

hangi reklam tıkından kaç dolar alırsan toplam kazanca o görünür dostum tbm sürekli değişir ona aldanma.

Ellerine saglik guzel anlatin olmus

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

görüntülenme 25k lara geldiğinde bu kelimeler bir işe yaramıyor.
her kelime adwords den alındı açıklama ve etiketlere girildi ama 0.09 tbm

görüntülenme 25k lara geldiğinde bu kelimeler bir işe yaramıyor.
her kelime adwords den alındı açıklama ve etiketlere girildi ama 0.09 tbm

Degerler surekli degisiyor bu yuzden bugun girdigimiz niche kelimenin degeri 2 dolarsa yarin 2 cent olma ihtimali var bunu goz onunde bulundurmak gerekir

bu konunu görmemişim güzel paylaşım teşekkürler

başlığı hortlatalım da sonradan gelenler görsün :)

Hocam sağol konu içinde dediğin gibi kendi kategorimden yüksek gelirli, aylık arama hacmi 3000 üstü olan kelimeler bulup koydum 1 haftadır değişme yok, günlük 10k+ izlenmede alıyor kanallar biryerde yanlış mı yapıyorum acaba?

Hocam sağol konu içinde dediğin gibi kendi kategorimden yüksek gelirli, aylık arama hacmi 3000 üstü olan kelimeler bulup koydum 1 haftadır değişme yok, günlük 10k+ izlenmede alıyor kanallar biryerde yanlış mı yapıyorum acaba?

google bu ne yapacağı belli olmaz farklı kategorilere yönelebilirsin illa olacak diye bir şey söz konusu değil ama olmaması için bir neden de yok :)

Güzel konu önceden okumuştum bugün yine gördüm yorumumu da yazayım. Yeni başlayanlar da olsa biraz eskiler için de olsa çok faydalı bir konu. Eline sağlık.

cidden eline sağlık hocam koyuyu hortlattığınız iyi olmuş o kadar konu okudum görmemişim bişey sorcam da bu reklam gösterim payı bizi ilgilendiren bişey mi acaba?

ee ben ne yazsam ya çıkmıyor yada 1taen çıkıyor oda işe yaramaz finans yazıyorum çıkmıyor onu yazıyorum bun yazıyorum yok hiçbişey çıkmıyor

---------- Mesaj saat 15:31:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:29:18 civarında gönderildi. ----------

Alla alla aynı şeyı tekrar yaptım bu sefer oldu teşşekkurler

niche kullanarak vur kaç yaptığım günleri özlemedim desem yalan olur

yöntem hala çalışıyor arkadaşlar kullanın derim.

AoiOvf1.jpg

Son düzenleme:
GTA V ile ilgili çok güzel nicheler buldum sayenizde hocam. Teşekkür ediyorum, işe koyuluyorum :)

bu kelimeleri bulabilceğimiz site ilk mesajda yazmıyor. bilen birisi güncelleyebilir mi teşekkürler

bu arkadaşın kıymetini bilin sağlam konular açıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri