AEE S50 Aksiyon Kamera 150 TL KAÇIRMAYIN BİMDE

baris13

Kayıtlı Üye
Merhabalar ;

Bimde AEE S50 Aksiyon kamera 150TL kaçırmayın arkadaşlar.

Teknosa, hepsiburada 500TLden satıyor. 3 Haziranda Bimde indirime girdi 300'e satıldı. Millet o zaman alıp bu fiyata bu cihaz çok iyi dedi. Bugün 150 TL.

Wifi'si , tüm aparatları mevcut, kaçırmayın derim ben 2 adet Siyah ve Beyaz aldım

bizim burada 200e kadar düştü ama 150 de çok iyiymiş araştırdım baya o cihazı çok güzel diyorlar kullananlar

Merhabalar ;

Bimde AEE S50 Aksiyon kamera 150TL kaçırmayın arkadaşlar.

Teknosa, hepsiburada 500TLden satıyor. 3 Haziranda Bimde indirime girdi 300'e satıldı. Millet o zaman alıp bu fiyata bu cihaz çok iyi dedi. Bugün 150 TL.

Wifi'si , tüm aparatları mevcut, kaçırmayın derim ben 2 adet Siyah ve Beyaz aldım

bu güne özelmi günü varmı hocam

Gördüğüm en düşük fiyat, evet Haziran'da 300 TL ye satıldı.
GooglePlay uygulaması da var, güvenlik kamerası olarakta kullanabilirsiniz.
Benim merak ettiğim motor kasklarına da takılıyor mu acaba?

bizim burada 200e kadar düştü ama 150 de çok iyiymiş araştırdım baya o cihazı çok güzel diyorlar kullananlar

Evet bende 2 gün önce gördüm. İndirime gireceğini 2 ürün kalmıştı sadece. Aldım hemen. Adamlar 300'e aldıklarında bile çok güzel bu fiyatı yazmışlardı 150 TL bedava
bu güne özelmi günü varmı hocam
Bugüne özel fiyatı, varsa yakında koşun bakın

Gördüğüm en düşük fiyat, evet Haziran'da 300 TL ye satıldı.
GooglePlay uygulaması da var, güvenlik kamerası olarakta kullanabilirsiniz.
Benim merak ettiğim motor kasklarına da takılıyor mu acaba?

Takılıyor aparatları var. Bir aparatının altında yapışkan kağıt var onu çıkartıp istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.

Pm atan bir iki arkadaş oldu. Malasef fazla ürün yok alamıyorum bende sizler için

İsteyen varsa bizim burdaki BİM de 1 tane siyah var am 150 TL değil gittim baktım 299 TL den 199 TL ye düştü dediler...

İsteyen varsa enpara hesabıma ödeme geçsin alıp gönderivereyim...

bi arkadaşımla önünden geçerken gördüm,bizim buradada vardı ama işime yaramaz diye almadım ben.arkadaşım 1 tane aldı çokda kötü bişeye benzemiyor diye.işe yarar bişey oldugunu bilsem alırdım bak,yarın tekrar bakayım bakalım satılmamış olursa tabi.her köşede bi bim var,hepsi yolumun üzerinde.baka baka geliriz artık :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri