Aerobilet.com dan uçak bileti alınır mı?

S
  • Kullanıcı Sevval29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Sevval29

Guest
Gerçi sadece aerobilet olarak sormuyorum genel olarak sizce aracı firmanın sitelerinden uçak bileti alınır mı?

Daha önce aracı bir firmadan indirimli olduğu için otobüs bileti almıştım. Sonra otobüs firmasının sitesine girdiğimde biletimin satılmadığını görüp paramı geri almıştım.

Sormak istediğim şu aslında. Atıyorum 1 hafta sonrasına uçak bileti aldım. Bileti alıp almadığımı nasıl teyit ettirebilirim sizce. Yani check-in günü gelmeden bunu öğrenme şansım var mı?

Gerçi sadece aerobilet olarak sormuyorum genel olarak sizce aracı firmanın sitelerinden uçak bileti alınır mı?

Daha önce aracı bir firmadan indirimli olduğu için otobüs bileti almıştım. Sonra otobüs firmasının sitesine girdiğimde biletimin satılmadığını görüp paramı geri almıştım.

Sormak istediğim şu aslında. Atıyorum 1 hafta sonrasına uçak bileti aldım. Bileti alıp almadığımı nasıl teyit ettirebilirim sizce. Yani check-in günü gelmeden bunu öğrenme şansım var mı?

Aero bilet güvenilir sitedir.Uçak bileti için güvenilir sitelerden almanızı öneririm.

skyscanner.com ile biletleri kaşrılaştırmalı olarak en ucuzunu görebiliriz güvenle alabilirsiniz.

Ayrıca bileti onaylatmak için gelen PNR ile resmi siteden bakabilirsiniz.

Turizm acentesinde calısıyorum sorularınız varsa cevaplarım

Aero bilet güvenilir sitedir.Uçak bileti için güvenilir sitelerden almanızı öneririm.

skyscanner.com ile biletleri kaşrılaştırmalı olarak en ucuzunu görebiliriz güvenle alabilirsiniz.

Ayrıca bileti onaylatmak için gelen PNR ile resmi siteden bakabilirsiniz.

Turizm acentesinde calısıyorum sorularınız varsa cevaplarım

15'er lira indirim veriyor aero. Gerçekten uygun oluyor diğer satıcılara göre.

PNR kodunu rezervasyonlarım bölümünden mi sorguluyorum peki ?

15'er lira indirim veriyor aero. Gerçekten uygun oluyor diğer satıcılara göre.

PNR kodunu rezervasyonlarım bölümünden mi sorguluyorum peki ?

Hocam gönül rahatlığı ile alabilirsin ancak benden sana bir tavsiye her zaman alacağın biletin fiyatlarını bu tip xml/ota sitesinde gördükten sonra birde ilgili havayolunun kendi sitesine bak. Bu tip ota acenteleri özel ücret almadığı sürece herzaman biletlerin üzerine kâr payı koymak durumundadır. Araştırmanı bu yönde yaparsan daha kârlı çıkarsın.

Hocam gönül rahatlığı ile alabilirsin ancak benden sana bir tavsiye her zaman alacağın biletin fiyatlarını bu tip xml/ota sitesinde gördükten sonra birde ilgili havayolunun kendi sitesine bak. Bu tip ota acenteleri özel ücret almadığı sürece herzaman biletlerin üzerine kâr payı koymak durumundadır. Araştırmanı bu yönde yaparsan daha kârlı çıkarsın.

Evet doğru söylüyosunuz. Bazı günlerde havayolunun sitesinden oldukça fazla yazmışlar. Özellikle baktım ona da.

Güvenilirdir , aerobilet ilk açıldığı zaman bir sürü bedava uçak bileti dağıtmıştı o zaman sorunsuzdu

Ben de aerobiletten istanbul-ankara bileti aldım 5 kişi gidiş dönüş 100tl :) ancak bileti bastırmadan pnr kodu sadece yeterli midir bilemiyorum :)

Aerobilet güvenilir hocam. Girdiğin mail adresine hava yolu şirketinden de ayrıca mail geliyor rezervasyon yaptığına dair. O şekilde emin olmuş oluyorsun.

Güvenilir hocam ayda 6-7 kez uçak çilesi çeken biri olarak rahatlıkla al diyorum

şayet alınır diye düşünüyorum gecen fd takılırken 6 tlye sunexpress :D den bilet alanlar oldu kodlar var bulabilirsen indirim saglar sayet ıst-izmir 27 tl bılet buldum ama gidermiyim gitmezmiyim diye almadım sana uygun tarıhlere bak bulabılırsen kod ile uyguna alabilirsin

2 gün önce geçerli diye bildiğim kod : SEVGILIM dene istersen 30 TL indirim yapıyor :cool:

Alınır kardeşim. Birçok ülkeye uçak biletlerimi almıştım. Eylül 2016 için şimdiden 7 adet 3 farklı ülkeye uçak biletlerim mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri