afgan rasulov hakkında düşünceleriniz

Ben aldım bedavaydı 1 günlugüne o zaman almistım iyi bilgiler veriyor

iyi adam ama onun söylediklerini uygulaman için çok iyi bir içerik üreticisi olman gerek.

Bu forumdaki konuları araştırırsanız bu eğitim setinden daha çok şey öğrenirsiniz.
Ben de zamanında ekstra bir şeyler öğrenirim umuduyla almıştım.
Sadece bildiğim şeylerin doğruluğunu teyit etmeme yardımcı oldu o kadar... :)

Beş para etmez 1 yıldız verdim kaç kez mesaj attı neden bir yıldız verdin diye delirtti beni.

Sürekli başkalarının kanallarını gösteriyor kendisinin bir çocuk kanalı var o kadar. Bence çok da bilgili biri değil. İşi gücü şov

180 liraymış. kendisi ne kadar izleniyor kaç kazanıyor da eğitimini 180 liradan okutuyor.

vereceği bilgilerin %95 inden fazlası bu forumda yahut internette mevcuttur.

youtube dan fazla bi para kazanamadığı için bu yollara giriştiklerini düşünüyorum ben.

180 liraymış. kendisi ne kadar izleniyor kaç kazanıyor da eğitimini 180 liradan okutuyor.

youtube dan fazla bi para kazanamadığı için bu yollara giriştiklerini düşünüyorum ben.

Olur mu hiç öyle şey hocam.

Ruhi bilim-teknoloji-bilgi-genel kültür gibi kazancı yüksek reklam ağında videolar üretiyor.

Minimum 1 milyon izlenmeye 3 bin tl kazanıyor şuan. Kaldı ki eğlence kategorisi reklamları bile 1M 2.5K civarlarına çıktı. Daha da fazla kazanıyordur.

Socialblade den ruhi son ayda kaç milyon izlenmiş diye bakıp x3 yaparsak geliri ortaya çıkar.

Bu eğitimi satışının bence az kazanmasıyla değil, daha çok kazanmak istemesiyle ilgisi var.

En azından benim düşüncem böyle. Yoksa bende ilk dediğinize katılıyorum, araştırıp öğrenilecek şeyler için o fiyatlar çok fazla.

Youtube enes usta yaz adam aynı dersleri anlatıyor.

Son düzenleme:

Öncelikle eğitimi 180 TL değil, 29 TL, yanlış bilgilendirme olmasın.

Eğitimine gelecek olursak, çok ince detaylara kadar anlatarak bazen sıkabiliyor ama genel anlamda ekran kullanımı olarak bildiğimiz özellikleri kendisi görsel ve işitsel olarak anlatıyor ve sizde kendi bildiklerinizle pekiştiriyorsunuz. İşine yarar yaramaz göreceli bir kavramdır. Dediklerini uygulamak kanalınıza artı değer katacağı kesin diye düşünüyorum. Ama tabi biz ne kadar uğraşıyoruz orası bilinmez. :)

Öncelikle eğitimi 180 TL değil, 29 TL, yanlış bilgilendirme olmasın.

Eğitimine gelecek olursak, çok ince detaylara kadar anlatarak bazen sıkabiliyor ama genel anlamda ekran kullanımı olarak bildiğimiz özellikleri kendisi görsel ve işitsel olarak anlatıyor ve sizde kendi bildiklerinizle pekiştiriyorsunuz. İşine yarar yaramaz göreceli bir kavramdır. Dediklerini uygulamak kanalınıza artı değer katacağı kesin diye düşünüyorum. Ama tabi biz ne kadar uğraşıyoruz orası bilinmez. :)

aynen indirimli link koduyla fiyat düşüyormuş sanırım. elbette birilerinin ihtiyacını görecektir özellikle hiç bilmeyen ve bi yerlerden başlamak isteyenlerin fakat araştırıp öğrenmeye meraklı birisi bu forumda ve internette de muhtemelen anltacağı şeylerin çoğunu bulacaktır.

kastettiğim şeyi arkadaş güzel anlatmış. ama editlemiş yazıyı :d

Youtube enes usta yaz adam aynı dersleri anlatıyor.

aynen indirimli link koduyla fiyat düşüyormuş sanırım. elbette birilerinin ihtiyacını görecektir özellikle hiç bilmeyen ve bi yerlerden başlamak isteyenlerin fakat araştırıp öğrenmeye meraklı birisi bu forumda ve internette de muhtemelen anltacağı şeylerin çoğunu bulacaktır.

kastettiğim şeyi arkadaş güzel anlatmış. ama editlemiş yazıyı :d

Editledim gerek yok ya. Gördün değil mi 3 satır ile bütün eğitimi anlattım üstelik bedavaya. :D Neyse boşver.

Bir halta yaramayan eğitim seti.Zamanında bedava izledim.Adamın kendine hayrı yokki başkasına olsun kanalına baksan anlarsın zaten.

Ben bedavaya aldım Bence yararlı bilgiler var Gercekten eğitim setine buyuk emek harcamıs Bir tane youtubede zirveye cıkma mı oyel bir adı vardı bir kıtap almıstım adam sağdan soldan toplamıs bir kıtap yapmıs Ama Ruhi Çenet gercekten eğitim setinin hakkını vermıs

Ben bedavaya aldım Bence yararlı bilgiler var Gercekten eğitim setine buyuk emek harcamıs Bir tane youtubede zirveye cıkma mı oyel bir adı vardı bir kıtap almıstım adam sağdan soldan toplamıs bir kıtap yapmıs Ama Ruhi Çenet gercekten eğitim setinin hakkını vermıs

Yalnız olay Ruhi değil hocam :)

Linç yiyecekte olsam bunu yazmak zorunda hissediyorum kendimi. Hiç bilgim yokken Youtube a başlama kararı aldım. Ve bu eğitim setini 2 kere bitirip başladım. Aylardır uğraşan çoğu kanalın önüne 1 ayda geçtim ve neredeyse hiç desteğe ihtiyacım olmadan yoluma devam ediyorum şükür güzel bir kazançla. Yıllardır bu işin içinde olanlar için iş görmeyebilir belki ama 0 dan başlayan biri için hazine niteliğinde. En az 30 soru sormuşumdur soru-cevap kısmından 30 una da ayrıntılı uzun uzun cevap verdi kendisi. Dediğim gibi yeni biri için A'dan Z'ye çok faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum.

Afgan'in ekipmanlari iyi, anlatimi iyi. En azindan kanalindaki videolari izleyin derim ben Youtube'la ilgili. Sifirdan baslayanlar icin oldukca faydali, ancak bu isi bilenler icin tekrar niteliginde olacaktir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri