after effect bilenler konuya lütfen

bkrknuk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar elimde 30 snlik bir video var bunu after effectsde 2 saatlik yapmak istiyorum fakat time scretchden yapınca video yavaşlıyo videoyu yavaşlatmadan nasıl 2 saat yapabilirim yani 2 saat boyunca art arda o videonun oynamasını istiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhabalar hocam Önce uzatacagın videoyu sol alt köşedeki gibi kopyala yapıştır yaparak çoğalt. sonra sağ tarafta alt alta gelecektir...
ikinciyi birincinin sonuna kadar kaydır.üçüncüyü de ikincinin snuna kadar kaydır. öyle öyle çıkartırsın 2 saate ama render süren nolur bilmiyorum :) kolay gelsin

mqA3G2.png

Merhabalar hocam Önce uzatacagın videoyu sol alt köşedeki gibi kopyala yapıştır yaparak çoğalt. sonra sağ tarafta alt alta gelecektir...
ikinciyi birincinin sonuna kadar kaydır.üçüncüyü de ikincinin snuna kadar kaydır. öyle öyle çıkartırsın 2 saate ama render süren nolur bilmiyorum :) kolay gelsin

mqA3G2.png

hocam bunu biliyorum fakat dediğim gibi video 30 saniye ve 2 saat yapmak istiyorum yani dediğiniz gibi yapmam için tam 400 kere art arda koymam lazım buda pek akıl işi değil kolay bi yolu vardır belki

videoyu afterde kopyala arkasına yapıştır yani bu :D

hocam bunu biliyorum fakat dediğim gibi video 30 saniye ve 2 saat yapmak istiyorum yani dediğiniz gibi yapmam için tam 400 kere art arda koymam lazım buda pek akıl işi değil kolay bi yolu vardır belki

hocam ozaman sende örneğin ilk önce 25 dk render al sonra 25 i 75 dk yap öyle render al :) aklıma başka brşey gelmiyo..repeat özelliği hiç kullanmadım bunda...görmedim yani takipteyim.. bulunca paylaşırsan sevinirim bende..

youtube editör yapabiliyor diye biliyorum ama hiç denemedim videolar sürükle diye bir yer var oradan olması gerek düzenleme yerinden

bi ara banada lazım olmuştu bu ama bulamadım nasıl yapılacağını :( bulursan paylaşırsan burda sevinirim.

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION]
şunu söyleyeyim bu yöntemde uzun ama nispeten işini görebilir.
bu 30sn.lik videoyu 400 yada 500 kere kopyala bir klasöre :)
sonra tamamını Ctrl+a ile seç
hepsini bir kerede after effect at
yine Ctrl+a ile hepsini seç
sağ tuş
New Composition From Selection' tıkla
buradan da
Single Composition seç
OK. bas
hepsini otomatik arka arkaya kendi ayarlayarak atacaktır ayrıca bunlar tek Compositionda yer alacak ve sende tek tuşla render yapacaksın.
Başarılar.

[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION]
şunu söyleyeyim bu yöntemde uzun ama nispeten işini görebilir.
bu 30sn.lik videoyu 400 yada 500 kere kopyala bir klasöre :)
sonra tamamını Ctrl+a ile seç
hepsini bir kerede after effect at
yine Ctrl+a ile hepsini seç
sağ tuş
New Composition From Selection' tıkla
buradan da
Single Composition seç
OK. bas
hepsini otomatik arka arkaya kendi ayarlayarak atacaktır ayrıca bunlar tek Compositionda yer alacak ve sende tek tuşla render yapacaksın.
Başarılar.

eywallah hocam en makulu bu heralde sağolasın

Sol üstteki proje penceresinden 30snlik video dosyasına sağatıkla, "Interpret Footage" > "Main" e tıkla , Çıkan pencerenin en altında "Other Options" başkığının altında "Loop" kısmına 240 değerini gir, OK a bas. Bu video ile yeni kompozisyon oluştur veya mevcut kompozisyonun içine at.

Render işlemi problemli olabilir hafıza uyarısı alırsan parça parça oluşturup birleştirebilirsin. [MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION]

Sol üstteki proje penceresinden 30snlik video dosyasına sağatıkla, "Interpret Footage" > "Main" e tıkla , Çıkan pencerenin en altında "Other Options" başkığının altında "Loop" kısmına 240 değerini gir, OK a bas. Bu video ile yeni kompozisyon oluştur veya mevcut kompozisyonun içine at.

Render işlemi problemli olabilir hafıza uyarısı alırsan parça parça oluşturup birleştirebilirsin. [MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION]

sağolasın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri