After Effects bilen beri gelsin

• Kullanıcı besalti56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

besalti56

Kayıtlı Üye
Adobe After Effects bilen arkadaslar size cok bomba özgun kanal tarifi
Malzemeler

1 adet orta boy cocuk (mumkunse oglan)
1 adet hd kamera
1 tutam hayal gucu
1 adet After Effects ve ucuncu parti efektler

Saka bir yana cok guzel ilham verdi bu kanal bana. Ama saglam After Effects bilmek gerekiyor. Ha, o kadar AE bilsem burada ne isim var derseniz o ayri konu. Videolardaki cocugun babasi Dreamworks'te animatör olarak calisiyormus. Oglunu cektigi videolari After Effects duzenleyip her cocugun hayalini gerceklestiriyor. Izliyoruz,
Action Movie Kid - YouTube

Böyle mükemmel efekt verebilen biri olsak zaten köşeyi döneriz :D aslında bu iş para için değilde zevk için eğlenerek yapılsa parada beraberinde gelir zaten :)

Böyle kaliteli şekilde after effect bilgin olsa en kötü samanyolunda işe başlarsın Türkiye 'de zaten :DD :D

Bu derece After bilen Türkiye'de bulamazsın. Bilse bile adama gel bana 10 dk video yap der 300 tl para verirler, zaten o işi bitirmeye kalmadan yurtdışındaki büyük şirketler ayda 10000 dolara işe alır.

hocam bu küçük çocuğun babasının dreamwork visual efect grupta çalıştığını söylemişlerdi geçen yani babanın işi zaten bu youtube ek gelir :p

Bu derece After bilen Türkiye'de bulamazsın. Bilse bile adama gel bana 10 dk video yap der 300 tl para verirler, zaten o işi bitirmeye kalmadan yurtdışındaki büyük şirketler ayda 10000 dolara işe alır.

Abartmayın hocam ya :) Türkiye'de Bu videodaki efektlerden daha iyi efekt veren bir sürü kişi var google den aratmanız yeterli .

O değilde nasıl yapmış ya şaştım kaldım doğrusu. Hele o roket gibi ucuyor ya süper olmuş birde suya düşüp kayboluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri