After Effects Bilen Biri Neler Yapabilir veya Siz Bilseydiniz Ne Yapardınız ?

• Kullanıcı kkroguz976
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Ben bu programı pc me yukledım türkçe kullanma klavuzu(kitap) siparişi verdım Öğrenince balığa gıdınce gölden balık cıkıp benı yutacak bu tarz efektler yapacaığım Başka bir örnekde (bu tamamen kişisel egom için olacak) 5 kg lık sazanı boyum kadar yapacağım sonra bunu gercek dıye anlatacığım videoda Nasıl olsa meydan boş benim değerli balıkcı abılerım ne anlar After Effects den asla hile olduğunu anlamazlar Avcı olduğumuz bellı olsun atmayan avcıya avcımı derım ben :D

Uzmanlık alanımdan geldi soru.. After effect bilen birisi bu program ile kelimenin tam anlamı ile şaheserler yaratabilir.. Şöyle söyleyim muhtemel ihtimal senin bir videoda bekleyeceğinden çok çok çok çok daha fazlasını.. Ben neler yapıyoruma gelince ben 4K Ultra HD kalitede tasarımlar hazırlıyorum.. Eskiden olsa paylaşırdım fakat artık özgün videolarımı ifşa etmiyorum bu yüzden kusura bakma..

Ben bu programı pc me yukledım türkçe kullanma klavuzu(kitap) siparişi verdım Öğrenince balığa gıdınce gölden balık cıkıp benı yutacak bu tarz efektler yapacaığım Başka bir örnekde (bu tamamen kişisel egom için olacak) 5 kg lık sazanı boyum kadar yapacağım sonra bunu gercek dıye anlatacığım videoda Nasıl olsa meydan boş benim değerli balıkcı abılerım ne anlar After Effects den asla hile olduğunu anlamazlar Avcı olduğumuz bellı olsun atmayan avcıya avcımı derım ben :D
bravo krdeş ne deyim on numara yaparsan videoların patlar söleyim çok izlenir

Uzmanlık alanımdan geldi soru.. After effect bilen birisi bu program ile kelimenin tam anlamı ile şaheserler yaratabilir.. Şöyle söyleyim muhtemel ihtimal senin bir videoda bekleyeceğinden çok çok çok çok daha fazlasını.. Ben neler yapıyoruma gelince ben 4K Ultra HD kalitede tasarımlar hazırlıyorum.. Eskiden olsa paylaşırdım fakat artık özgün videolarımı ifşa etmiyorum bu yüzden kusura bakma..
AE'yi nasıl öğrendin? Kitap ile mi yoksa videolarla mı ? Ben de başlayacağım da Sony Vegas biliyorum bunun yanında AE öğrenmek istesem ne kadar sürede öğrenirim?

Tutorial videolar yapabilirsin. Gördüğün gibi öğrenmek isteyen çok var.

AE'yi nasıl öğrendin? Kitap ile mi yoksa videolarla mı ? Ben de başlayacağım da Sony Vegas biliyorum bunun yanında AE öğrenmek istesem ne kadar sürede öğrenirim?

Dostum ben uzun yıllardan beri PC başındayım ayrıca grafik tasarımcıyım yani senin anlayacağın benim için hobiden çok meslek bu bilgiler.. Nasıl öğrenirsin konusuna gelince @EliteMaster a eğitim seti göndermiştim linki duruyorsa rica edersen özelden gönderir sanırım.. Ne yazık ki after effect konusnda tr kaynaklar oldukça zayıf eğer ingilizcen varsa tutorial videoları işini görecektir. Tabiki ilk başta programı biraz öğrenmek gerekir..

inşllahj bende öğrenecem, hayırlısı ile 64 bitlk bir win 7 yükleyeyim önce...

Programı kullanmayı bilseydim ''köylü gören masum Ufo'' videoları hazırlardım.

Ne hayal gücü varmış millettede arkadaş :D 2.5-3 yıldır bu programla ilgileniyorum öğrenmek isteyen için en iyi içerikleri videocopilot dan bulabilirsiniz. Andrew Kramer bu işin ustasıdır sizde ustasından dersleri dinleyin.

örnegin şunun gibi videoları yapabilir.sevdigim ve takip ettigim bi arkadaş.tutorial paylaşır diye beklemiştim ama ücretsiz vermedi,50$ a satıyor :)

After Effects Training - Real World Animations - YouTube

Jedi Kittens Strike Back - YouTube

birinci linkteki videoya yarıldım müthiş olmuş ama bunu nasıl yapıyolar öğreten bır vıdeo yokmu mesela pause play yontemı ıle devamlı ayıyı elini kolunu oynatsalar bu sefer arkada oynayanlarında goruntusunde kesıklık olması lazım onlar normal akışında devam ederken ayı oynuyo bunun sırrı ne :D

birinci linkteki videoya yarıldım müthiş olmuş ama bunu nasıl yapıyolar öğreten bır vıdeo yokmu mesela pause play yontemı ıle devamlı ayıyı elini kolunu oynatsalar bu sefer arkada oynayanlarında goruntusunde kesıklık olması lazım onlar normal akışında devam ederken ayı oynuyo bunun sırrı ne :D

ilk video dedigin gibi süper ve 50$ ödersen nasıl yapıldıgını anlatan tutorial ı satın alabilirsin.

mutlaka vardır da en kısa yolunu söyledim ben :) after effect ile ilgili biraz bilgim var ama pek degil.açıkcası becerebilecegimi bilsem bu videoyu ilk gördügümde hemen alırdım tutorial ını ama o konuda pek güvenmiyorum kendime :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri