önerileri alayım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bravo krdeş ne deyim on numara yaparsan videoların patlar söleyim çok izlenirBen bu programı pc me yukledım türkçe kullanma klavuzu(kitap) siparişi verdım Öğrenince balığa gıdınce gölden balık cıkıp benı yutacak bu tarz efektler yapacaığım Başka bir örnekde (bu tamamen kişisel egom için olacak) 5 kg lık sazanı boyum kadar yapacağım sonra bunu gercek dıye anlatacığım videoda Nasıl olsa meydan boş benim değerli balıkcı abılerım ne anlar After Effects den asla hile olduğunu anlamazlar Avcı olduğumuz bellı olsun atmayan avcıya avcımı derım ben![]()
AE'yi nasıl öğrendin? Kitap ile mi yoksa videolarla mı ? Ben de başlayacağım da Sony Vegas biliyorum bunun yanında AE öğrenmek istesem ne kadar sürede öğrenirim?Uzmanlık alanımdan geldi soru.. After effect bilen birisi bu program ile kelimenin tam anlamı ile şaheserler yaratabilir.. Şöyle söyleyim muhtemel ihtimal senin bir videoda bekleyeceğinden çok çok çok çok daha fazlasını.. Ben neler yapıyoruma gelince ben 4K Ultra HD kalitede tasarımlar hazırlıyorum.. Eskiden olsa paylaşırdım fakat artık özgün videolarımı ifşa etmiyorum bu yüzden kusura bakma..
AE'yi nasıl öğrendin? Kitap ile mi yoksa videolarla mı ? Ben de başlayacağım da Sony Vegas biliyorum bunun yanında AE öğrenmek istesem ne kadar sürede öğrenirim?
örnegin şunun gibi videoları yapabilir.sevdigim ve takip ettigim bi arkadaş.tutorial paylaşır diye beklemiştim ama ücretsiz vermedi,50$ a satıyor
After Effects Training - Real World Animations - YouTube
Jedi Kittens Strike Back - YouTube
birinci linkteki videoya yarıldım müthiş olmuş ama bunu nasıl yapıyolar öğreten bır vıdeo yokmu mesela pause play yontemı ıle devamlı ayıyı elini kolunu oynatsalar bu sefer arkada oynayanlarında goruntusunde kesıklık olması lazım onlar normal akışında devam ederken ayı oynuyo bunun sırrı ne![]()
ilk video dedigin gibi süper ve 50$ ödersen nasıl yapıldıgını anlatan tutorial ı satın alabilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.