After Effects Intro - Klip Montaj - Basit veya Profesyonel Tüm Montaj İşleri Yapılır!

yaptığın işler çok amatör bence hocam e internette anlatimları olan klasik introlar daha yaratıcı olanları varmı

yaptığın işler çok amatör bence hocam e internette anlatimları olan klasik introlar daha yaratıcı olanları varmı

Video'lar örnektir.Aceleye geldi biraz ben sadece kişiye özel intro'nun nasıl birşey olduğunu göstermek için küçük bir şey hazırladım.Çünkü çok soru geldi bu ne diye :) İsteğe göre gösterilen bir video'nun benzeride yapılabilir.Gerçek çalışmalarımı vakit bulunca yayınlayacağım.

Video'lar örnektir.Aceleye geldi biraz ben sadece kişiye özel intro'nun nasıl birşey olduğunu göstermek için küçük bir şey hazırladım.Çünkü çok soru geldi bu ne diye :) İsteğe göre gösterilen bir video'nun benzeride yapılabilir.Gerçek çalışmalarımı vakit bulunca yayınlayacağım.
tamam çünkü bunlarda uğraştırıcı biliyorum ama yinede kolay işler.Esas videolar önemli

son intordaki muzigin adı nedir hocam?

gerçekden çok iyiler introla hocam paypalda vs para yok bitane keşke olsada alsam :)

gerçekden çok iyiler introla hocam paypalda vs para yok bitane keşke olsada alsam :)

İlginiz ve yorumunuz için teşekkürler :)

YTPara.Com'a özel Kinetik Tipografi yapmayı düşünüyorum konuyu takip edebilirsiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri