After Effects lütfen yardım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

mumru

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar after effects kullanmaya basladım yanlız su sequence olayını cozemedim mesela slayt yapmak istiyorum resim gelicek yazıyla beraber tekrar yazıyla beraber kaybolucak . Resimleri 10 sn de bir degismesini yapıyorum fakat yazıları yapamıyorum . Yazılar hep kalıyor felan yazıda bu zamanlama olayını cözemedim yardımcı olabilecek varmı örnek video göstereyim böyle birsey mesela

10 Worrying Facts About Genetically Modified Food - YouTube

bu videoda resimlerle yazılar geliyor ve gidiyor 1-2 -3 4- diye gidiyor mesela böyle birsey yapmak istiyorum fakat hazır templateler buldum render islemleri cok uzun sürdügü icin cok basit birsey istiyorum . yazı ve resimler beraber gelsin gitsin . Yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba ?

After zor bir programdır bu platformdan pek faydalı olamayız sana. Bence google ve youtube kendini geliştirmeni sağlayabilir. Özellikle youtube'da seviye seviye eğitim paketleri var.

Takip hocam bence böyle bir kaç video belirlenip nasıl yapılır şeklinde uygulamalı anlatım yapmalı bilen kişiler :confused:

after yerine böyle yazılı slayt show yapmak icin bir program önerirmisin ?

merhaba arkadaslar after effects kullanmaya basladım yanlız su sequence olayını cozemedim mesela slayt yapmak istiyorum resim gelicek yazıyla beraber tekrar yazıyla beraber kaybolucak . Resimleri 10 sn de bir degismesini yapıyorum fakat yazıları yapamıyorum . Yazılar hep kalıyor felan yazıda bu zamanlama olayını cözemedim yardımcı olabilecek varmı örnek video göstereyim böyle birsey mesela

10 Worrying Facts About Genetically Modified Food - YouTube

bu videoda resimlerle yazılar geliyor ve gidiyor 1-2 -3 4- diye gidiyor mesela böyle birsey yapmak istiyorum fakat hazır templateler buldum render islemleri cok uzun sürdügü icin cok basit birsey istiyorum . yazı ve resimler beraber gelsin gitsin . Yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba ?

mesela 0.saniyeden 10.saniyeye kadar yazı dursun istiyorsun.o layeri kısaltabilirsin.hani timeline daki kırmızı çubugu. veya 9.saniyeye opacity keyframe si atarsın %100 olarak 10. saniyede %0 yaparsın yeni keyframe ile. tabi silinerek gitmemesini istiyosan 9.saniyenin 24. karesine %100 yapıp 10. saniyeye %0 yaparsanda olur.

Kullanacağın tüm resimleri import et. İmport alanındaki resimlerin tümünü seç sol alttaki sinama şeridi gibi olan newcomposition butonunasürükle otomatik sildeshow olarak reismleri yerleştirr. yazılarıda text tools ileresmin sahneden kalışına göre kısalt. İstersen opecity yada transformda verebilirsin. ev kalıalık olduğundan video çekemedim umarım anlatabilmişimdir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri