After Effects Render VGA ile

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, after effects programinda render alirken bunu ekran karti yoluyla yapmak mumkun mu? Yani render yaparken memory degil de ekran karti kullanilsin.Var mi boyle birsey?

Kardeşim kusura bakma konu ile alaksı yok ama banada yavaş render sorununundan dolayı adobe medıa encoderı kullan dedıler ben denedım bende bir işe yaramadı render süresını çok kısaltıyor dedıler ama hiç kısalmadı Belkı sende işe yarar vaktın var ise sende adobe medıa encoderı dene belkifaydasını görürsün kardeşim

Kardeşim kusura bakma konu ile alaksı yok ama banada yavaş render sorununundan dolayı adobe medıa encoderı kullan dedıler ben denedım bende bir işe yaramadı render süresını çok kısaltıyor dedıler ama hiç kısalmadı Belkı sende işe yarar vaktın var ise sende adobe medıa encoderı dene belkifaydasını görürsün kardeşim

Render formatın avi ise onu değiştir mp4 yap

Render formatın avi ise onu değiştir mp4 yap
Teşekkür ederim bütün formatlarda denedim youtubda 4-5 video inceledım anlatılanı harfıyen yaptım ama hiç bir şekilde verim alamadım After effect ile hızlı render almak için render canavarı pc lazım Benim en iyi bilgisayarımda yüklü 8 gb ram 2 gb ekran kartı ama render süresi acayıp uzun

Teşekkür ederim bütün formatlarda denedim youtubda 4-5 video inceledım anlatılanı harfıyen yaptım ama hiç bir şekilde verim alamadım After effect ile hızlı render almak için render canavarı pc lazım Benim en iyi bilgisayarımda yüklü 8 gb ram 2 gb ekran kartı ama render süresi acayıp uzun

Aynen hocam yapılan en iyi ayarlarla bile (aldığımız render çeşitine göre) süre acayip uzayabliyor. Ufak tefek düzenlemelerde hızlı birtek

Preferences de ekran kartı ayarları var, orda bi tik olacak, onaysız ekran kartlarını da kullan Türkçesi. Sonra ekran kartınızı render için kullanblrsnz.cuda çekirdeği varsa perfotmansı olumlu etkileyecektir

Aynen hocam yapılan en iyi ayarlarla bile (aldığımız render çeşitine göre) süre acayip uzayabliyor. Ufak tefek düzenlemelerde hızlı birtek
Eşleşen gecmek için bir yol bulduğumu sanmıstım after effect ile fakat zor geçilen bir eşleşende gecmedı Eşleşen gecse bile bu render süresının uzun olması bütün büyüyü bozuyor En iyi si smart render canavar gibi render alıyor Bu arada konu sahibi arkadaştan da özür dilerim konusunu gereksız yere meşkul ettım Lütfen kusuruma bamasın

Eşleşen gecmek için bir yol bulduğumu sanmıstım after effect ile fakat zor geçilen bir eşleşende gecmedı Eşleşen gecse bile bu render süresının uzun olması bütün büyüyü bozuyor En iyi si smart render canavar gibi render alıyor Bu arada konu sahibi arkadaştan da özür dilerim konusunu gereksız yere meşkul ettım Lütfen kusuruma bamasın

adobe after effect spam icin kullanmak mantıkli degil hocam cokk agir kagnı gbi kalicaktir. özgün projeler icin kullanmak daha münasiptir.

Başka konu açmayayım. Ses ve resimleri birleştirebileceğim hızlı bir program önerisi olan var mı?

not: özellikle hızlı ve çok gb çıkarmayan renderı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri