Agarci. Com :) Server Aktif

Şu takım olma meselesine bir çare bulunursa oyun hoş. TR YUSUF, TR EMO, TR MEMO falan gelip bunlar takım oluyorlar oyunda heves kalmıyor. :)

[MENTION=25775]ssusar[/MENTION] iyisin iyi :D ben user düşmesin diye girmiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

Şu takım olma meselesine bir çare bulunursa oyun hoş. TR YUSUF, TR EMO, TR MEMO falan gelip bunlar takım oluyorlar oyunda heves kalmıyor. :)

valla takım oyunu için yer açtım FFA da oynuyor millet ginede :D

[MENTION=25775]ssusar[/MENTION] iyisin iyi :D ben user düşmesin diye girmiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

valla takım oyunu için yer açtım FFA da oynuyor millet ginede :D

o değilde 30301 de kalıyor point :) Sıkıntı yok reset at birazdan büyürüm :)

oyun kasmıyo sadece kalıyo takılıyo öyle duruyor donuyor 3 kere girdim yaptıgım puanlar boşa gitti hep

oyun kasmıyo sadece kalıyo takılıyo öyle duruyor donuyor 3 kere girdim yaptıgım puanlar boşa gitti hep

hocam o bilgisayarınızdan veya tarayıcınızdan olabilir normal agar.io dada kasıyor öyle donmalar oluyor yani oyunun alt yapısından olabilir biraz aksiyonsuz oynayın fazla boşluk basmayın ben günde 5 video çıkartıyorum 1 defa kasıyor öyle diyim :) 16 gb ram ssd li felan bilgisayar birde. tarayıcı olarak googlechrome öneririm

hocam o bilgisayarınızdan veya tarayıcınızdan olabilir normal agar.io dada kasıyor öyle donmalar oluyor yani oyunun alt yapısından olabilir biraz aksiyonsuz oynayın fazla boşluk basmayın ben günde 5 video çıkartıyorum 1 defa kasıyor öyle diyim :) 16 gb ram ssd li felan bilgisayar birde. tarayıcı olarak googlechrome öneririm

kasması sorun değil. direk donuyor 3dk dır beklıyorum öyle kaldı dondu yenileyince geliyor. hergün agar.io ya giriyorum orda öyle bi sıkıntı yok

Ne team olduk az önce :) Borde Bereli yapmıştım nicki.Şimdi YTP Ripped yapıcam.

Server eğlenceli oluyor kasması falan pek göze batmıyor aniden donmadığı sürece.

işte kasma olmz zaten hocam 16 gb a çıkarttım ram i ama java oyunun altyapısı galiba o yüzden olabilir donması çözemedim belkide sayfanın kodlarındandır bi tane sağlam coder baksa hiç fena olmaz hani :)

Serverdaki donmaların bilgisayarınızda java kurulu olmadıgından dolayı düşünüyorum java olupta sürekli donan olursa yazabilirmi analiz sadece
test edebilecek varmı java olupta 10 dakka durabilenler yazabilirmi

Son düzenleme:
Serverdan fotoğraflar çekip buraya koyabilecekler varsa
Agario Screenshots | Agarioabout
Bu adreste paylaşım yapıcagım hocalarım :) size bir anı kalmış olur
[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] nin fotoğrafı gibi ;)
Bu fotoğrafları en son deryelip youtube kanalımda paylaşıcam

Son düzenleme:
:D tamam hocam siteye bunuda ekliyeceğim en kısa zamanda

Keşke tüm sayfayı çekseydim :)

awo4PSh.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri