Ağır Mimar 100.000 aboneye ulaşmış

dervegider

Kayıtlı Üye
Daha 1000 abonesi bile yokken bir yerde karşıma çıkmıştı, ne kadar basit bir özgün kanal, herkes yapabilir bu adamın yaptığını demiştim. Sonra bakalım ne kadar büyüyecek diyerek abone olmuştum. Hoşuma gitmişti çünkü böyle özgün şeyleri severim. Birkaç video paylaştı ben abone olduktan sonra, hepsi sıradan şeylerdi. Liselilere şöyle yapın böyle yapın gibi tavsiyeler veriyordu. Hepimizin yapabileceği şeyler. Ama yapmıyoruz işte. Birkaç bin abone topladı böyle uzun sürede.

Sonra birden Mediakraft'a girdi. Ve abone sayısı birkaç ay geçmeden 100.000 olmuş şimdi. Bu Mediakraft nasıl bunu başarabiliyor ilginç, tekel olacaklar Türkiye Youtube kanalları arasında herhalde.

iPhonedo gibi üst düzey incelemeler yapıp çok uğraşıp aylarını harcayan adamın bile daha 90.000 abonesi var, bence bu haksızlık. Partnerlerin bu kadar etkisinin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çocuğu takdir ediyorum seviyorum da ama bana garip geldi. Hepimize ibret olmalı bu çocuk, özgünde büyüyemezsin aylar yıllar gerekir diyoruz hep ama büyüyen büyüyor işte.

Kanalı bu 45 video var toplam: https://www.youtube.com/user/Agirmimar/videos

Ekleme: Ben çocuğu kötülemedim, kanalına kötü de demedim aksine bize azim vermesi için paylaştım. Seviyorum ayrıca Ömer'i, eğlenerek videolar çekiyor ve çok hayranı var küçük kız falan. Aboneleri de mediakraft sayesinde topladığını belirttim, sahte falan demedim yani.

Son düzenleme:
Saçma sapan kanal 100k alıyor, nedeni MediaKraft yapyap ve ohadiyorum reklamları sonuçu...

Gizza [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bekliyoruz reis.

Saçma sapan kanal 100k alıyor, nedeni MediaKraft yapyap ve ohadiyorum reklamları sonuçu...

Gizza [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bekliyoruz reis.

Saçma demeyelim kanala, çocuk yaptığı işi seviyor sadece çok uğraş gerektirmeyen şeyler yapıyor 2-3 dakikalık tavsiye videoları ve sempatik çocuk. Saçma dersek ayıp etmiş oluruz. Ama 100.000 abonelik kanal mı tartışılır işte o yüzden açtım konuyu da. :)

mediakraftın 100k- aboneli kanalı varmı :D

Bu mediacraft da bişiler dönüyor ama ne! Bir bu tip kanlların abonelerine bide türk dizilerinin aşırı izlenimlerine inanmıyorum.

Bunları görünce iyi ki özgün değilim diyorum :D spama devam...

türkçe içerikle 100k izlenmeye ortalama 9-10$ bırakıyor, hiç bunlara özenipte özgün işine girmeye kalkmayın. bu kanal günde 50-60k izlenme alıyor, kazık gibi %35 kesintiyi de sayarsak aylık en fazla 250-300 tl alıyordur.

Ne güzel ya 45 video toplasan 2 saat anca ediyor. 100.000 abone, süper :)

abone kasıldığı çok belli

Mediakraft'ın kanallarından ilgi görmeyen kanal görmedim ben mediakraft'a 10 aboneyle giren 100.000 aboneye kesin çıkıyor :D Ama yapyap,ohadiyorum gibi kanallarının yan tarafında kardeş kanal olarak ekliyorlar hepsini. Ordan geliyordur baya aboneleride.

Samimi bir adam yaptığı işte öyle küçümsenecek bir iş değil burda laf yapanların çoğu kamera karşısında iki kelam laf edemezler.Bir işi bilen yapar az bilen akıl verir yapamayam eleştirir.Mediakraft olmasa 100k değil 10k bile olmazdı çünkü reklam olmadan tanınmanız zordur.

Ben Mediakraft'ın abonelerinin doğru olduğuna inanmamaya başladım. Kanalın kaç videosu kaç izlenimi var ki 100.000 aboneye ulaşıyor, 2 milyon izlenim alan kanalımda 3000 abone varken bu kanalın 4 milyon izlenimi var ve 100000 abonesi var.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bu konu hakkında Youtube, Network'e bir inceleme başlatamaz mı sonuçta legal yollardan gelen birşey değil bu.

bana itici geldi herkes beğencek diye birşey yok

boş abonelerdir bu elemanları değil 100 bin, 1000 kişi bile takip etmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri