Ağırlık Kaldırarak Kilo Vermek

mixnewss

Kayıtlı Üye
Selam beyler nette araştırmamı yaptım geldim ama kafam karışık biraz youtube işine basladıgımdan beri sosyal hayatım zaten bitmiş konumda spamı komple bırakıyorum ve maıl satma konusunda bir iki projem var artık bazı şeyleri düzeltmek niyetindeyim ilk başta düzeltmek istediğim şeyde 1,5 senede aldıgım fazladan 22 kilo boyum 183 kilom 118 olmuş durumda önceden bir markette çalışıyordum mal indir kaldır reyonlara diz kısıtlı mola vaktinde yemek yiyip hemen işe devam et derken kilo vermesemde kiloda almıyordum ama netten para kazanmaya basladım ve eve kapandıgımdan beri ister istemez hareketsiz kaldım.

3 ay önce bi diyetisyene gittim orda beni tarttı ölçtü bişeyler oldu kiloma göre kas oranımın yüksek oldugunu söyledi bu benim için bir avantajmış benim kilomda olan normal biri daha fazla kilolu gözükürmüş bi liste yaptı ama tabiki o listeye uyamadım uyamamda benim sporla kilo vermekden baska şansım olduguna inanmıyorum tabiki spor yapıyorum diye her buldugumu yicem kafasında değilim ama 3 zaytin 50 gram peynir ekmek yok cola yok soda yok ayran içsin tuz yok salata var yag yok gibide kasamıyorum kendimi 2-3 günden sonra daha fazla yemeye baslıyorum o yüzden Tecrübeli arkadaslardan spor salonu dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda arastırmalarıma göre

Kondisyon bisikleti
Kum torbası
Mekik Sehpası
Bar şeklindeki agırlıklardan alıp günde 2 saat sabah 1 aksam 1 olarak bunlardan çalışarak az kas kaybıyla kilo verebilrimyim bu konuda deneyimli tecrübeli arkdaslardan fikir almak istedim teşekkürler şimdiden

Selam beyler nette araştırmamı yaptım geldim ama kafam karışık biraz youtube işine basladıgımdan beri sosyal hayatım zaten bitmiş konumda spamı komple bırakıyorum ve maıl satma konusunda bir iki projem var artık bazı şeyleri düzeltmek niyetindeyim ilk başta düzeltmek istediğim şeyde 1,5 senede aldıgım fazladan 22 kilo boyum 183 kilom 118 olmuş durumda önceden bir markette çalışıyordum mal indir kaldır reyonlara diz kısıtlı mola vaktinde yemek yiyip hemen işe devam et derken kilo vermesemde kiloda almıyordum ama netten para kazanmaya basladım ve eve kapandıgımdan beri ister istemez hareketsiz kaldım.

3 ay önce bi diyetisyene gittim orda beni tarttı ölçtü bişeyler oldu kiloma göre kas oranımın yüksek oldugunu söyledi bu benim için bir avantajmış benim kilomda olan normal biri daha fazla kilolu gözükürmüş bi liste yaptı ama tabiki o listeye uyamadım uyamamda benim sporla kilo vermekden baska şansım olduguna inanmıyorum tabiki spor yapıyorum diye her buldugumu yicem kafasında değilim ama 3 zaytin 50 gram peynir ekmek yok cola yok soda yok ayran içsin tuz yok salata var yag yok gibide kasamıyorum kendimi 2-3 günden sonra daha fazla yemeye baslıyorum o yüzden Tecrübeli arkadaslardan spor salonu dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda arastırmalarıma göre

Kondisyon bisikleti
Kum torbası
Mekik Sehpası
Bar şeklindeki agırlıklardan alıp günde 2 saat sabah 1 aksam 1 olarak bunlardan çalışarak az kas kaybıyla kilo verebilrimyim bu konuda deneyimli tecrübeli arkdaslardan fikir almak istedim teşekkürler şimdiden

INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout DVDs

şu seti bi incele hocam uygulayabilirsen işe yarar :)

kondisyon bisikleti al. ben almıstım 230 tl ye mi ne. evde duruyo binemedim hiç :D ama kullanırsan cok faydalı acayip ter attırıyor günde bir saat binsen filinta gibi olursun ama ben binmiyorum acıkcası eve alınca olmuyor.

Lise döneminde 2 sene kadar boks yapmıştım. Kum torbası başta olmak üzere internetten boks antreman videolarını filan bulabilirseniz kilo verme anlamında aşırı faydası olacağını düşünüyorum..

Ağırlık, bisiklet ve mekik sehpasını sevemedim bir türlü ben. Vaktiniz ve imkanınız varsa dışarıda koşu yapın derim. Üzerine kum torbası çalışırsanız tadından yenmez :) Kısa dönemler spor salonlarına gittim bu şekilde ama çok faydasını görmedim kendi adıma. Tabi sizin için diğerleri de faydalı olabilir, ben sevmiyorum o şekilde çalışmayı.

kondisyon bisikleti al. ben almıstım 230 tl ye mi ne. evde duruyo binemedim hiç :D ama kullanırsan cok faydalı acayip ter attırıyor günde bir saat binsen filinta gibi olursun ama ben binmiyorum acıkcası eve alınca olmuyor.

herkes öyle diyor ama ne bileyim ya ben bana salon uzak yakın olsada çok rahat etmem açıkcası ben evde daha rahat ederim gibime geliyor

Bu arada Insanity videolarını geçen sene indirdim, 2. günü tamamlayamamıştım. Uzun süredir spor yapmıyorsan Insanity için bir ön hazırlık yapmanı öneririm hocam

Kondisyon bisikleti
Kum torbası
Mekik Sehpası

ev tavsiyesi veremedim :D

uzun süre oturdukdan sonra vucudun ihtiyacından fazlası olmayan kası zaten veremezsin :D benim tavsiyem bi spor salonuna yazıl orda kardiyo agırlık hareketlerine başka evine sadece bisiklet alabilirsin aldıgın bisikletide sabah erken saatlerde kullanırsın yağ yakarsın.

bizim salonda bayagı geniş iri biri vardı kilolu adamı kardiyo bölümünde 1kere görmedim koşarken falan. salonda çok fazla zaman(tavsiye edilmez) geçiriyordu ancak hep agırlık bölümünde yinede vucudu geldigine göre çok toparladı zayıfladı :D

118 kilosun bence spor için idealsin vucudundaki yağları kas kütlesi yaparak 80 kiloya düşünce çok düzgün bi fit vucudun olur.

karbonhidratı kes makarna, pilav vs.

sabahları yulaf yiyebilirsin gerçi buda yüksek besin degerleri içeriyor ancak uzun süre açlık hissi çekmezsin

Son düzenleme:

Kondisyon bisikleti
Kum torbası
Mekik Sehpası

Şimdi şöyle söyliyim abi düzenli olarak 1.5 Aydır spor yapıyorum ve bu işte gerçekten en önemlisi beslenme beslenme'de çok zor birşey değil eğer alenizde pilav ve tavuk yapabilen birisi varsa bu iş tamamdır sizde yaparsınız ama üşenirmisiniz bilmem çoğu sporcunun beslenme programını yazıyorum kendiminkide böyle

Beslenme:
1 tam yumurta + 4 yumurta beyazı
70 gr yulaf
50 gr lor peyniri
1 adet elma
1 su bardağı süt
-------------------------
kahvaltı sonrası olan 3 ogun ıcın; 200 gr pırınc yapıyorsun 2 corba kasıgı zeytınyagı ıle pılav olarak ve 200 gr tavuk 200 gr kırmızı et ızgara yapıyorsun toplamda... bunları 3 esıt ogune boluyorsun, her öğünde mutlaka salata, yeşillik olacak.
---------------------------
5 yumurta beyazı +30 gr çiğ badem + 1 adet elma
TOPLAM 5 ÖĞÜN VAR; KAHVALTI + SONRASINDAKİ 3 ÖĞÜN VE EN AŞAĞIDAKİ SON ÖĞÜN... HER ÖĞÜN ARASI 2.5-3 SAAT OLSUN, 3 SAATİ AŞMAMAYA ÖZEN GÖSTER...

Bunu bir hoca yazdı ücretli tuttuğum bir hoca spor salonundakiler o kadar iyi olmuyor ve bu programa topu topu 2 hafta uydum ve sporumu max 1 hafta oda maximum 1 hafta aksattım o bile yoktur 3 Kilo yağ'dan verdim eğer beslenmeme dikkat etseydim bu oran kesinlikle 5 kilo yağ olucaktı

Eğer abi sende diyorsan ben vermek istiyorum bu iş için para harcıyıcaksın ve kendine inanıcaksın sana bir hoca öneririm eğer dersen ben 3 aylık antrenörlük isterim gerçekten tavsiye ederim uygulucaksan ve 3-4 aya kilolarından kurtulmuş olursun

Lise döneminde 2 sene kadar boks yapmıştım. Kum torbası başta olmak üzere internetten boks antreman videolarını filan bulabilirseniz kilo verme anlamında aşırı faydası olacağını düşünüyorum..

Ağırlık, bisiklet ve mekik sehpasını sevemedim bir türlü ben. Vaktiniz ve imkanınız varsa dışarıda koşu yapın derim. Üzerine kum torbası çalışırsanız tadından yenmez :) Kısa dönemler spor salonlarına gittim bu şekilde ama çok faydasını görmedim kendi adıma. Tabi sizin için diğerleri de faydalı olabilir, ben sevmiyorum o şekilde çalışmayı.

kum torbasından bende çok ümitliyim bisiklet için sadece kardiyo olarak 15-20 dk olarak düşünüyorum çok güzel boks eldivenleri ve kaval koruyucular gördüm internette uygun fiyatlara birde en keyiflisi o olur bencede :d hani her türlü iyidir bence baya hevlenmişim sen böyle yazınca farkettim :D.D

Ben size her konuda yardımcı olabilirim. Yalnız spor salonuna yazılmanız kaydıyla. İnanın evde olacak bir şey değil bu. Hem sosyalleşmiş olursunuz birazcık. Eğer düşünüp karar verirseniz bana ulaşın buradan yardımlarımı esirgemem :)

diyetisyenin verdiği liste aslında yaşamın altın anahtarı çoğumuz bunu elimizin tersiyle itiyoruz malesef.. Eğer kendimizi o yönde alıştırsak kilo dahil biçok sağlık probleminin önüne geçicez. ne kadar spor yapsanda kilo versende beslenme tarzını değişmediğin, yağ, şeker, un, tuz, et ağırlıklı beslendiğin sürece verdiğin kiloları geri alırsın hocam malesef gerçek bu. Bırakamıyosanda azaltmaya çalış hiç yoktan. Sporunuda kendin yap bence alacağın techizatlar ve çalışma planın çok yeterli(düzenli yaptığın sürece).

Ben size her konuda yardımcı olabilirim. Yalnız spor salonuna yazılmanız kaydıyla. İnanın evde olacak bir şey değil bu. Hem sosyalleşmiş olursunuz birazcık. Eğer düşünüp karar verirseniz bana ulaşın buradan yardımlarımı esirgemem :)

hocam salon gerçekden hiç istemyiorum ya tşk ederim genede:D

---------- Spam Engelliyici 01:41 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

diyetisyenin verdiği liste aslında yaşamın altın anahtarı çoğumuz bunu elimizin tersiyle itiyoruz malesef.. Eğer kendimizi o yönde alıştırsak kilo dahil biçok sağlık probleminin önüne geçicez. ne kadar spor yapsanda kilo versende beslenme tarzını değişmediğin, yağ, şeker, un, tuz, et ağırlıklı beslendiğin sürece verdiğin kiloları geri alırsın hocam malesef gerçek bu. Bırakamıyosanda azaltmaya çalış hiç yoktan. Sporunuda kendin yap bence alacağın techizatlar ve çalışma planın çok yeterli(düzenli yaptığın sürece).

aynen çok dogru diyorsunuz ben tabiki dogru olan benim yaptgım değil o listeye uymak mesela ekmek benim için vazgeçilmez değil ekmek hayatımdan çıkabilir gibi gibi hani o doktorunda tavsiye ettiği şeylere tam olmasada dayanabildigim kadarıyla uymaya çalışıcam

Bende koşu bandı ağırlık çalışma istasyonu dambıl set karın kası geliştirme aleti :D bunlar varda :D ve göbekte var.üşeniyor adam ya evde olması hiç bir şeyi değiştirmiyor ek olarak kum torbası da var unutttum yatıyor oda

INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout DVDs

şu seti bi incele hocam uygulayabilirsen işe yarar :)

hocam bu set sadece şey hangi hareketi nasıl yaptıgımı gösteren dvd seti dimi ekstra bir spor aleti falan vermiyorlar yani dimi:D
fiyatı 280 dolar falanda o yüzden sordum:D

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

Bende koşu bandı ağırlık çalışma istasyonu dambıl set karın kası geliştirme aleti :D bunlar varda :D ve göbekte var.üşeniyor adam ya evde olması hiç bir şeyi değiştirmiyor ek olarak kum torbası da var unutttum yatıyor oda

açık olayım ben daha önce spor salonuna gittim 3 aylık peşin para aldılar daha dogrusu indirimli falan dediler gittim ama 3 ay gitmedim çünkü olmuyor öle güzel bir yer değil yani burdakiler nasıl desem koşu bandı için sıra beklemek yerine hadi bisiklete bineyim diorsun kadın erkek sözde ayrı ama kardiyo kısmında ikisi birleşiyor bi bakıyorsun 3 koşu bandında 3 kişi koşuyor 5 kişi sırada bisiklete giriyorsun falan filan sonra iniyorsun aşagı agırlık kaldırcaksın sözde herkesde havlu var ama leş gibi ter olmus o deri kısımlar falan sevmiyorum yani hocam :d birde sözde millet gaza gelsin diye müzik açıyorlar oda serdar ortaç tarzı şarkılar o anki hoca veya ordaki eski üyelerden kim varsa işte abuk sabuk şarkılar sevimsiz ortam daha lüksleride var ama bizim semtte değiller benimde ehliyetim ve arabam yok metrobüslede gidemem valla:d aylık 300 -400 lira vericegim yere o yüzden evde bişiler olması daha iyi benim için yoksa kayıt parasını vericem bir iki gidicem gene bırakıcam biliyorum:D

INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout

Bu tarz seyleri on hazirlik yapmadan uygulamaya baslarsan 2. gunden sonra yattigin yerden kalkamazsin :D Once belirli bi sure spor yapip hamligini atman gerekiyor bu tarz calismalari uygulayabilmen icin.

hocam bu set sadece şey hangi hareketi nasıl yaptıgımı gösteren dvd seti dimi ekstra bir spor aleti falan vermiyorlar yani dimi:D
fiyatı 280 dolar falanda o yüzden sordum:D

---------- Spam Engelliyici 01:52 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

açık olayım ben daha önce spor salonuna gittim 3 aylık peşin para aldılar daha dogrusu indirimli falan dediler gittim ama 3 ay gitmedim çünkü olmuyor öle güzel bir yer değil yani burdakiler nasıl desem koşu bandı için sıra beklemek yerine hadi bisiklete bineyim diorsun kadın erkek sözde ayrı ama kardiyo kısmında ikisi birleşiyor bi bakıyorsun 3 koşu bandında 3 kişi koşuyor 5 kişi sırada bisiklete giriyorsun falan filan sonra iniyorsun aşagı agırlık kaldırcaksın sözde herkesde havlu var ama leş gibi ter olmus o deri kısımlar falan sevmiyorum yani hocam :d birde sözde millet gaza gelsin diye müzik açıyorlar oda serdar ortaç tarzı şarkılar o anki hoca veya ordaki eski üyelerden kim varsa işte abuk sabuk şarkılar sevimsiz ortam daha lüksleride var ama bizim semtte değiller benimde ehliyetim ve arabam yok metrobüslede gidemem valla:d aylık 300 -400 lira vericegim yere o yüzden evde bişiler olması daha iyi benim için yoksa kayıt parasını vericem bir iki gidicem gene bırakıcam biliyorum:D

lisanslı satın alacaksan bilmiyorum :D hocam orasını.ne veriyorlar ne ediyorlar yiyeceklerle ilgili kitap fln var içinde sanırım.Bu arada ekran görüntüsü ekliyorum hareketleri belli zamanlara bölüyor ekrandakilerle beraber yapıyorsun onalrla beraber dinleniyosun fln ayak uydurabilirsen kesin zayıflarsın ama biraz ağır

62W8Bv.png

lisanslı satın alacaksan bilmiyorum :D hocam orasını.ne veriyorlar ne ediyorlar yiyeceklerle ilgili kitap fln var içinde sanırım.Bu arada ekran görüntüsü ekliyorum hareketleri belli zamanlara bölüyor ekrandakilerle beraber yapıyorsun onalrla beraber dinleniyosun fln ayak uydurabilirsen kesin zayıflarsın ama biraz ağır

62W8Bv.png

birde türkçesi oalydı bunun ben ingilizce hep rastladım iyimiş aslında:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri