Şimdi şöyle söyliyim abi düzenli olarak 1.5 Aydır spor yapıyorum ve bu işte gerçekten en önemlisi beslenme beslenme'de çok zor birşey değil eğer alenizde pilav ve tavuk yapabilen birisi varsa bu iş tamamdır sizde yaparsınız ama üşenirmisiniz bilmem çoğu sporcunun beslenme programını yazıyorum kendiminkide böyle
Beslenme:
1 tam yumurta + 4 yumurta beyazı
70 gr yulaf
50 gr lor peyniri
1 adet elma
1 su bardağı süt
-------------------------
kahvaltı sonrası olan 3 ogun ıcın; 200 gr pırınc yapıyorsun 2 corba kasıgı zeytınyagı ıle pılav olarak ve 200 gr tavuk 200 gr kırmızı et ızgara yapıyorsun toplamda... bunları 3 esıt ogune boluyorsun, her öğünde mutlaka salata, yeşillik olacak.
---------------------------
5 yumurta beyazı +30 gr çiğ badem + 1 adet elma
TOPLAM 5 ÖĞÜN VAR; KAHVALTI + SONRASINDAKİ 3 ÖĞÜN VE EN AŞAĞIDAKİ SON ÖĞÜN... HER ÖĞÜN ARASI 2.5-3 SAAT OLSUN, 3 SAATİ AŞMAMAYA ÖZEN GÖSTER...
Bunu bir hoca yazdı ücretli tuttuğum bir hoca spor salonundakiler o kadar iyi olmuyor ve bu programa topu topu 2 hafta uydum ve sporumu max 1 hafta oda maximum 1 hafta aksattım o bile yoktur 3 Kilo yağ'dan verdim eğer beslenmeme dikkat etseydim bu oran kesinlikle 5 kilo yağ olucaktı
Eğer abi sende diyorsan ben vermek istiyorum bu iş için para harcıyıcaksın ve kendine inanıcaksın sana bir hoca öneririm eğer dersen ben 3 aylık antrenörlük isterim gerçekten tavsiye ederim uygulucaksan ve 3-4 aya kilolarından kurtulmuş olursun