Ağırlık Kaldırarak Kilo Vermek

düzenli diyet yap vitamin eksikliği kas yırtılmasına neden oluyor ben 5 kilo ile başlayıp tek kol 15 kadar çıkardım yarın 60 kilo haler sipariş edicem,kendini fazla yormadan ağırlık ve boks ile kilo verebilirsin garmin fenix veya suunto sporcu saatlerine bak çok iyi kalori takibi yapıyr günlük 400 bin kalori ile ayda 10 kilo verdim ama unutma sağlıklı yap sonu çok kötü bitiyor

Bende koşu bandı ağırlık çalışma istasyonu dambıl set karın kası geliştirme aleti :D bunlar varda :D ve göbekte var.üşeniyor adam ya evde olması hiç bir şeyi değiştirmiyor ek olarak kum torbası da var unutttum yatıyor oda

aynen adaş,bunlar bendede var ama odada boş boş duruyorlar öyle.mesela dambılları kapı,pencere kapanmasın diye önlerine koyuyorum yoksa başka işe yaramıyor evde :D sadece bisiklete binmeyi aksatmıyorum bu aralar,onuda nedense seviyorum.gerçek bisiklete binmemi çocukken yasaklamışlardı,heralde bu yüzden seviyorum kondisyon bisikletini :)

Şimdi şöyle söyliyim abi düzenli olarak 1.5 Aydır spor yapıyorum ve bu işte gerçekten en önemlisi beslenme beslenme'de çok zor birşey değil eğer alenizde pilav ve tavuk yapabilen birisi varsa bu iş tamamdır sizde yaparsınız ama üşenirmisiniz bilmem çoğu sporcunun beslenme programını yazıyorum kendiminkide böyle

Beslenme:
1 tam yumurta + 4 yumurta beyazı
70 gr yulaf
50 gr lor peyniri
1 adet elma
1 su bardağı süt
-------------------------
kahvaltı sonrası olan 3 ogun ıcın; 200 gr pırınc yapıyorsun 2 corba kasıgı zeytınyagı ıle pılav olarak ve 200 gr tavuk 200 gr kırmızı et ızgara yapıyorsun toplamda... bunları 3 esıt ogune boluyorsun, her öğünde mutlaka salata, yeşillik olacak.
---------------------------
5 yumurta beyazı +30 gr çiğ badem + 1 adet elma
TOPLAM 5 ÖĞÜN VAR; KAHVALTI + SONRASINDAKİ 3 ÖĞÜN VE EN AŞAĞIDAKİ SON ÖĞÜN... HER ÖĞÜN ARASI 2.5-3 SAAT OLSUN, 3 SAATİ AŞMAMAYA ÖZEN GÖSTER...

Bunu bir hoca yazdı ücretli tuttuğum bir hoca spor salonundakiler o kadar iyi olmuyor ve bu programa topu topu 2 hafta uydum ve sporumu max 1 hafta oda maximum 1 hafta aksattım o bile yoktur 3 Kilo yağ'dan verdim eğer beslenmeme dikkat etseydim bu oran kesinlikle 5 kilo yağ olucaktı

Eğer abi sende diyorsan ben vermek istiyorum bu iş için para harcıyıcaksın ve kendine inanıcaksın sana bir hoca öneririm eğer dersen ben 3 aylık antrenörlük isterim gerçekten tavsiye ederim uygulucaksan ve 3-4 aya kilolarından kurtulmuş olursun

8 yillik profesyonel spor hayatım var, bende çok iştahı açık birisiyim öyle kalori hesabı yapmam zaten yaptığım spor zor bi spor günlük 5.000 --8.500 kalori yüklemesi yaptığım zamanlarda oluyo tabi o zaman antrenmanın ağırlığına göre değişiyordu günde çift idman felan neyse bende bi keresinde sakatlanmistim 96 kiloyken 1 ayda 128 kiloya çıktım çok sağlıksız bi şekilde her yerim yag olmuştu sonra iylesince bu yöntemle bütün kiloları vermiştim bu diyetin adı low carb yani düşük karbonhidrat no carb var Onda da 0 karbonhidrat

Aslında kısa kesecektim ama anlatayım

Simdi arkadaşlar vucutda bi depo sıralaması vardır
Vucut gerekli enerjiyi sırasıyla şunlardan alir

Alkole bağlı yaglanmalar
Şekerler (her türlüsü)
Karbonhidratlar
Yağlar
Kas kütlesi

Yani bu sirlamaya göre yağlar 4. Sırada siz ilk 3 sıradaki besinleri 0a yakin indiriseniz yag kutlenizi vücudunuz enerji olarak kullanmak için parçalayarak kullanacaktır

Low carb diyeti saglam bi diyettir ben size garantisini veririm bu diyete uyarsaniz 40 günde çok siki bi forma girebilirsiniz bunun yanında yag yakim sürecini hızlandırmak için cardio şart olmasada bu süreci çok hızlandırır bunu yanında takviye olarak cla ve l-carnitin kombinasyonu yapın 40 günde six pack bile çıkarırsınız

MOBILDEN YAZDIM HATALARIM VARSA KUSURA BAKMAYIN .

İnsanity gibi bir program daha dünyada yok muhteşem birşey :D kalp,damar,kardiyovasküler sistem,kondisyon,nefes alış veriş herşeyi geliştiriyor.

Spor salonuna yazil ketojenik diyet yap bu kadar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DUKAN

bi araştırmanı öneririm

Son düzenleme:
Hocam Diyet konusunda pek bilgim yok fakat 7 aydir aralıksız fitness ile ilgileniyorum.İlk baslarda aynı sizin gibi düşünüp kendime bir etkinlik olsun diyerekten başladım. Fakat şimdi spor hayatımın parçası oldu. İnsan vucudundaki gelişme yi görmesi cevresi tarafında fark edilmesi insanı dahada heveslendiriyor.Dediğim gibi diyet konusunda pek birşey diyemesemde Spor hayatınız kesinlikle olsun.Simdiden basarilar

INSANITY Deluxe MAX Interval Sports Training & Insane Abs Workout DVDs

şu seti bi incele hocam uygulayabilirsen işe yarar :)

hocam bu set acayip bişey..
bi süre evde deneyeyim dedim ama, bir çok hareketi es geçerek yapmaya çalışıyosun ister istemez :)

ama burda mantık o hareket yapılacak. istersen 10 defa dene, yapana kadar devam :)

bir akrabam özel olarak bunu çalışıyordu salonda (tabi hocasıyla vs.)
iki ayda göbek gitti kasa başladı..

benimde acilen bir önlem almam gerekiyor ama akşama kadar iş, sonra eve git yemek - az nete/tv'ye bakayım derken akşam 9-10'da bi yürüyüşe çıkıyorum.. en fazla 2 saat yürüyüş.. eve gel - duş - az youtube ile uğraş..
sabahta yataktan kalkama :)

ritual bu şekilde.. ama imkanınız varsa planlı olarak çalışabileceğiniz bir spor salonu şart ve beslenmeye dikkat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri