Çok gidiyor şahsen benimkimden söz ediyorsun Cumhurbaşkanından mı ? Dikkat et fazla eleştirme malum Başkomutan o hakaret suç..
![]()
biri alsın şunu şurdan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok gidiyor şahsen benimkimden söz ediyorsun Cumhurbaşkanından mı ? Dikkat et fazla eleştirme malum Başkomutan o hakaret suç..
![]()
Böyle askeri kışlada ölümünü bekletip günde bikaç şehit vermektense , düzenleyin tüm imkanlarınızla bi harekat bir kerede toplu verelim ama onlarıda bitirelim. bilmem kaç yıl olmuş 40 bin insan vermişiz , bi harekatta toplasan kaç kişi veririz ? Her vatan evladı değerlidir ama öldürücü darbe vururken asker kaybetmek , yetkisini elinden alıp sen burda ölmeyi bekle demekten bin defa daha iyidir . Mekanları cennet olsun , ben hep diyorum bu kan sadece teröristin elinde değil . Bazıları neleri desteklerini ve o destekledikleri politikaların sonuçlarının bunlar olduğunu aklının bi kenarına yazsın . Allah ahirette bunun hesabını soracaktır . Yıllardır haykırıyoruz devlet teröristle anlaşmaz , onu yok eder diye . Vatan evlatlarının mekanı cennet olsun , vatan var olsun.
biri alsın şunu şurdan.
Şehide kelle dendi,apoya sayın dendi,askerlik yan gelip yatma yeri değil dendi. Kimse kusura bakmasın ben kelle değilim bedelliyi bekliyorum. Herkesin evladı kendine kıymetlidir bizim de annemiz babamız var. Bazılarının çocukları urlada tatil yapsın biz ölelim yok öyle dava. Bu çanakkale,kurtuluş savaşı değil öyle olsaydı en önde ben giderdim. Bu saray savaşı kendileri itiraf etti(Y.akdoğan). pkk 40 yıldır terörist 40 yıldır adam öldürüyor 7 hazirandan sonra silah alıp dağa çıkmadı bu itler.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum
Bende 2 sene sonra bedelli yapicam
Lütfen hickimse kusura bakmasın RTE nin siyasi çıkarları için verecek bişeyim yok
2 sene sonra bedelimi cıkıcak eger oyleyse bende bekleyeyim
Bir harekatla bitmez bu arkadaşım. Binlerce harekatta olsa bitmez. Gerilla savaşının mantığıda budur. Gerilla savaşında kazanmak zordur fakat kaybetmekte aynı şekilde. Ciddi bir şekilde doğuda pkk'ya halk sempatisi var, desteği var. Harekat yaparak örgütü zayıflatırsın ama bitiremezsin. Tekrar büyürler varolurlar. 1990 lardan beri kaç kere operasyon düzenlendi? Kaç tane insan öldü? Sonuç? PKK 90'lardaki halindende güçlü şu anda.
Bu ölümler birilerinin hoşuna gidiyor. Hadi çıksın beyaz kürtler şehitler ölmez vatan bölünmez desin kahrolsun pkk desin. Adamlar doğuyu falan istemiyor ülkenin tamamını istiyor :\
yine saçmalamış bu çocukyaşına verdik yani çocuk dedik sende ileriye gitme. senin dediğin nasıl bir şeye benziyor biliyor musun? 1 pkklının ülkü ocağında pkklı tereröstler için " şehitler ölmez " demesine benziyor. Insanlar molotof korkusundan evi yağmalanacak iş yeri yağmalanacak korkusundan kepenk kapatıyor senin kurduğun şu cumleye bak ..
bu yorum seni linç etmeye çok acık bir yorum en iyisi yine adminleri ve modları etiketlemek onlar karar versin ..
ha birde ekliyim. sen türkiyede kürtleri istemiyosun pkk tereröstü de seni türkiye de istemiyor yani ikinizde aynısınız.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
Bu ölümler birilerinin hoşuna gidiyor. Hadi çıksın beyaz kürtler şehitler ölmez vatan bölünmez desin kahrolsun pkk desin. Adamlar doğuyu falan istemiyor ülkenin tamamını istiyor :\
yine saçmalamış bu çocukyaşına verdik yani çocuk dedik sende ileriye gitme. senin dediğin nasıl bir şeye benziyor biliyor musun? 1 pkklının ülkü ocağında pkklı tereröstler için " şehitler ölmez " demesine benziyor. Insanlar molotof korkusundan evi yağmalanacak iş yeri yağmalanacak korkusundan kepenk kapatıyor senin kurduğun şu cumleye bak ..
bu yorum seni linç etmeye çok acık bir yorum en iyisi yine adminleri ve modları etiketlemek onlar karar versin ..
ha birde ekliyim. sen türkiyede kürtleri istemiyosun pkk tereröstü de seni türkiye de istemiyor yani ikinizde aynısınız.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
olayı türk kürt mevzusuna getirmeyin arkadaşlar. zaten adamların istediği bu ayık olun biraz.
2 sene sonra 28 yaşında olucam, 28 yaşındakiler bedelli yapabiliyor diye biliyorum
Yoksa geçen çıkan bedelli yasası bir kereliğe mi mahsustu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.